Vakantie in een coole cabin: GetAway Deluxe

Paulien en Arno besloten vier jaar geleden het geliefde Rotterdam achter zich te laten en hun droomhuis te gaan bouwen in het oosten van het land. Ze streken neer in Diepenveen, samen met hun kinderen Bram en Isa. Ze creëerden niet alleen een droomplekje voor zichzelf, maar ook voor vakantiegangers, in de vorm van een luxe vakantiecabin (die jij dus kunt huren!), middenin de natuur in Letelle. En daar blijft het niet bij. Ook in Dalfsen en Rotterdam strijken ze dit jaar nog neer met een cabin! En wij mogen je een leuke korting geven!

Van kneuterig naar cool

Bij een cabin denk je aan een kneuterige houten hut in de natuur, maar laat die kneuterigheid maar achterwege. De GetAway Deluxe cabins zijn een hedendaagse vertaling van de ouderwetse cabin, waar ik – mocht het eindelijk zover zijn – direct voor zou tekenen als we besluiten in een tiny house te gaan wonen. Picture this: een moderne cabin, temidden van de natuur, met hippe houtkachel, haardhout, kookeiland, Nespresso koffiemachine, regendouche, bird’s nest bed met Auping matrassen, veranda en om je comfy stay helemaal af te maken; heerlijke LA:Bruket spa producten. Kijk even mee…

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

Oase in de stad

Op de foto’s zie je Cabin 01 in Lettele. Vanaf maart 2018 is Cabin 02 in Dalfsen te boeken. En Paulien en Arno twijfelden geen moment toen ze hoorden dat er een eilandje vrijkwam in de Rotterdamse Bergse Achterplas. De plek voor Cabin 03. Deze cabin is in de zomer van 2018 gereed. Ik overweeg dit jaar om na een paar daagjes in de natuur, ook een minivakantie in eigen stad te plannen. Hoe tof is dat!

Boek die cabin! Met korting!

Wat vind je ervan? Nice, right? Check www.getawaydeluxe.com en boek jouw GetAway right away! Als je voor 10 februari 2018 een verblijf boekt op weekdagen van maandag tot vrijdag  tussen nu en juni 2018, dan kun je gebruik maken van de volgende kortingscode: F5CLHX1GR.

Credits beelden: Feel-good photography – Annelore van Herwijnen

Reageer

Navigate