Dit is Het Filmpje Waar Je Naar Op Zoek Was

Als er 1 video is die je vandaag kijkt, kies dan deze. Als je de rest van je leven nog maar 1 video mag kijken: same. “You Are Who You’ve Been Looking For” verovert momenteel Facebook. En vele harten. Harten die hiermee opengebroken moeten worden. Want: “Your capacity to love others is limited only by your capacity to love yourself.” Wat een inspirerende en ritmische aanklacht op de huidige consumentenmaatschappij, waarbij reclames en films ons wijs maken dat we niet genoeg zouden zijn en niet genoeg aan onszelf zouden hebben. “Love is the answer, love is the key. But if you don’t love yourself, how can you even love me?”

Love Yourself

Damn right, you Adam Roa. Coach, business coach en spoken word performer. Als mensen aan hem vragen: “wat doe je?”, geeft hij als antwoord dat hij frequenties uitzendt via de ‘concious content’ en via de performances die hij creëert en de workshops en coachingsprogramma’s die hij faciliteert. Frequenties waarmee je in je kracht komt te staan, om jezelf weer te kunnen ervaren als de oneindige schepper die je bent. Hoppa. Hij gelooft dat kunst kan helpen om een dieper begrip van onszelf te verkrijgen. En dat doet hij op een manier waarvan ik immens blij ben dat we die hebben gevonden. Love yourself; gun jezelf deze 5.15 minuten:

Volg de workshop: How to be free

“Loving yourself, what does that even mean?” Ook een van de belangrijkste vragen waar ik dieper op in duik tijdens deze transformerende workshop voor vrouwen, over zelfliefde, het loskomen van beperkende conditioneringen en het ‘ownen’ van je verhaal. Zodat jij je leven kunt leiden zoals jij dat het liefste wilt. Lijkt het je wat? Kom dan op 9 september naar de workshop HOW TO BE FREE: Learn To Love Yourself and Own Your Story die ik geef in Amsterdam. Hier vind je meer info. 

Reageer

Navigate