10 Sint-cadeautjes onder de 10 euro voor meisjes(schoenen)

Man, man, man, je zult maar eeuwen oud zijn, en dan nog moeten weten wat kleine kinderen helemaal te gek vinden. We helpen de Sint een handje, want ondanks dat hij met zijn baard nog steeds on fleek is, kunnen we ons voorstellen dat hij niet helemaal on point meer is in de speelgoedwereld van kleine meisjes. Enfin, we tippen je 10 cadeaus die de Sint in kleine maatjes Bobo Choses boots, Dr. Martins of Scapino sloffen kan stoppen, maar ook gewoon lekker mee kan nemen in de zak om uit te pakken op pakjesavond. Dit keer 10 meisjescadeaus, volgende keer 10 cadeaus voor stoere, zachte en lieve jongens. 

Toffe Tattoo

Joehoe mam, mag ik een tattoo? Tuurlijk schatje. Vraag maar aan de Sint. Gelukkig gaan de plaktattoos van het ge-wel-di-ge merk Meri Meri er gemakkelijk af, want het arme kinderarmpje is net bijgetrokken na de insectentattoos van de Ap die toch wat meer sticky bleken te zijn dan gewenst. Deze regenboogtattoo en vele andere tattoos zijn te koop bij Ilovespeelgoed.nl voor 2,95 euro. 

Unicorns Are Real Tattoo Meri Meri - Sinterklaas - Schoencadeau - Unicorns United
Meri Meri

Discodip letter

Hysterie ten top! Chocoladeletter met discodip. Heerlijk om volgende zomer nog een afgekluifd restje in een speelgoedlade terug te vinden. In alle letters verkrijgbaar bij de Hema en voor 3,50 euro in de schoen.Chocoladeletter Discodip Hema - Sinterklaas - Schoencadeau - Unicorns United

Scrunchy set

Wellicht slingeren er al diverse door je huis, maar je kunt er nooit genoeg hebben. Deze 4 scrunchies van Te Lief versieren haar en pols. Mix & Match met zwart, roze, groen en luipaard. Sint koopt ze eenvoudig bij Bol.com en legt hiervoor 3,70 euro neer.

Srunchies Te Lief - Sinterklaas - Schoencadeau - Unicorns United
Bol.com

Djeco 3D kleurplaten

Deze Under the Water kleurplaten van Djeco zijn al plaatjes op zich. Kindjes kunnen ze kleuren en vervolgens flapjes openvouwen, die ook gekleurd kunnen worden, zodat er een te gek 3D effect ontstaat! Ze zijn 20 x 20, dus even proppen in dat schoentje of mee in de zak voor pakjesavond.

Djeco Under the water kleurplaten - Sint Schoencadeautjes - Unicorns United
Djeco

Eenhoorn & Regenboog masker

Verkleden gaat nooit vervelen. Met dit maskertje van H&M stappen kinderen in de wereld van mystieke dieren, glitters, regenbogen en potten goud. De Sint tast in zijn buidel en koopt dit cadeautje voor 3,99 euro goud. Hij is er ook in de vorm van een regenboog met ster!

HM - Maskertje Unicorn - Unicorns United
H&M

Feestnagels

Peachi, Sissi, Polli, Kitti of Dori, de nagellakjes van Nailmatic zijn allemaal even mooi. Sint kiest het kleurtje uit dat bij je kind past en lakken geblazen maar. Fijn voor paps en mams: deze nagellak is vrij van schadelijke stoffen, geeft geen vlekken en je haalt het er gemakkelijk weer af. Je koopt ze voor 7,95 bij Ilovespeelgoed.nl.

Nailmatic Nagellak Peachy - Schoencadeautjes - Sinterklaas - Unicorns United
Nailmatic

Charming Charms

Dit meisje met herten-onesie komt zo uit een sprookje gelopen. Ze heet Darling. En heeft ook nog vriendjes, zoals Pony en Sweet. Pronken graag om de nek van een kind. Deze charms van Djeco kosten 8,95 euro bij Ilovespeelgoed.nl.

Djeco - Charms - Kinderketting - Darling - Sinterklaas - Schoencadeautjes - Unicorns United
Djeco

Fabeldier

Kijkt net zo vermoeid als de bejaarde schimmel van Klaas, maar heeft nog wat meer glitz & glam. Hop van schoentje naar het bed deze knuffeleenhoorn van H&M, om nachten mee te knuffelen. Past net, 9,99 kost deze jongen.

Unicorn Eenhoorn Knuffel - HM - Sinterklaas - Schoencadeautje - Unicorns United

Glitterend schoudertasje

Sint koopt ook graag cadeautjes die de goedkeuring van de Kerstman kunnen wegdragen, zoals dit te zoete schoudertasje (9,99 euro) van een rendier met glittertjes van H&M. Of misschien kiest hij wel een tasje (7,99 euro) wat de hele feestmaand glitters aan het leven van de kleine meid toevoegt. Goud. Ja toch!

Bedelarmband

Dit bedelarmbandje (in mint of roze) is 95 cent boven budget (10,95 euro), maar het is een goede investering, want de Sint kan als eerste schoencadeautje dit armbandje geven en in de schoentjes die daarna gezet worden de bedeltjes. Vanaf 1,50 tot 2,50 euro koopt hij bijvoorbeeld losse bedeltjes. Van roze kwastjes tot kakatoes. Slim hoor, die Sint!

 

 

Reageer

Navigate