8 Ikea interieuritems die wel on fleek zijn

Je krijgt er instant een energielek en staat altijd spullen af te rekenen die je niet nodig hebt, maar laat dat je niet weerhouden om toch nog eens een bezoekje aan Ikea te brengen. Baan jezelf een weg door Ikea (goed voor de stappenteller!), laat Billy, Besta en Pax lekker links liggen en vind de meubels en interieuritems die onmisbaar zijn in een te gek interieur. Sommigen komen nóg beter uit de verf met een kleine hack, anderen moet je vooral laten zoals ze zijn. #interieurgoals is niet eerder zo bereikbaar geweest. 

IVAR kast

Deze grenen kast van Ikea leent zich uitstekend voor een hack. White washen, een patroon verven, pootjes eronder zetten, aan de muur hangen, op de grond zetten of gewoon lekker laten zoals ‘ie nu is; het kan allemaal.  Voor 59,95 Euro is een module van de IVAR kast van jou.

IVAR kast - Ikea items voor hip interieur
Bloggaibagis

BEKVÄM kruidenrek

Dit kruidenrek hack je makkelijk tot kledingrek, boekenrek, toiletrolhouder of nachtkastje. Verf ‘m in de kleur die bij je interieur past, draai een paar schroeven in de muur en je hebt weer een up to date accessoire in je huis. Het kruidenrekje koop je voor 3,99. Hoeveel wil je er hebben?

Kruidenrek ikea Bekvam Hack - Unicorns United
Pinterest – Sabine Kervezee

STOCKHOLM spiegel

Deze spiegel van essenfineer is een eyecatcher in je huis. Prachtig in een ruime gang, prominent boven de bank of in je slaapkamer. De lijst heeft aan de onderkant van de spiegel ruimte om nog kleine accessoires in te zetten of bijvoorbeeld je sleutels op neer te leggen. Wel een stylish setje sleutels dan graag… De spiegel kost € 79.95. 

Stockholm spiegel Ikea - Unicorns United
Ikea

LÖVBACKEN koffietafel

Deze koffietafel past perfect in een interieur met een vintage vibe. Over vintage gesproken: de tafel is een klassieker die vroeger verkocht werd onder de naam LÖVET. Sla je slag voor €49.95 want – in tegenstelling tot veel Ikea producten – verwacht men dat deze met de jaren juist meer waard wordt. Nu genieten, later cashen!

LÖVBACKENLÖVBACKEN Ikea - Unicorns United
Ikea Zweden

IKORNESS toiletspiegel

Deze toiletspiegel kun je neerzetten op een dressoir of ophangen aan de muur. Als je ‘m ophangt, kun je er ook nog kettingen, stropdassen, riemen en sjaaltjes aan kwijt. De spiegel is gemaakt van essenhout. Voor €19.95 is ‘ie van jou!

Ikorness toiletspiegel Ikea - Unicorns United
Ikea

SAMMANHANG sierplankjes

De SAMMANHANG sierplankjes zijn nieuw en verkrijgbaar in wit, goud (met glas) en hout. Kies jouw favoriete kleur of een combinatie van kleuren en materialen en hang ze speels op aan de muur. Daarop zet je mooie kleine interieuraccessoires: je pronkstukjes. Een sierplankje kost €9.99 per stuk. 

SAMMENHANG - IKEA CYPRUS - UNICORNS UNITED
Ikea Cyprus

TOSSÅSEN wandplank

Dit pronkplankje is een soort van mini-altaartje, gemaakt van messing. Je kunt hier al je treasures, mijlpalen en mooie herinneringen in tentoonstellen. Denk eens aan een gedroogde bloem uit je trouwboeket, een kleine foto van je liefste of wat mooie mineralen bijvoorbeeld. De wandplank kost €12.95. 

Tossassen wandplank Ikea - hippe Ikea items voor je interieur
Ikea

FROSTA kruk

Vroeger hadden we ‘m op onze kinderkamer staan, nu gaat Pinterest weer los op de Frosta kruk. We zien ‘m voorbij komen in zijn originele kleur, compleet geverfd, in dip dye en tal van andere bijzondere hacks. Leuk is ‘ie hé! En lekker makkelijk, want hij is fijn stapelbaar. Je koopt ‘m voor €8.99.

Frosta Ikea Kurk - Unicorns United
jlevau.blogspot.se

 

Reageer

Navigate