Beppy’s beautydingen voor La Rentrée

Hallo September. Daar ben je dan. Mijn bruine velletje begint te verbleken, de nagellak op mijn tenen is aan het bladderen, de Balayage zakt uit mijn haar en laat droge haarpunten achter, de voorraad rosé raakt op en de zonnebrand lacht me uit vanuit mijn badkamerkastje. De zomer lijkt in een klap voorbij en deze donderdagavond voelt als oudejaarsavond. We laten de zomerperiode achter ons en beginnen met tegenzin de herfst te verwelkomen. De Fransen hebben een fantastische uitdrukking voor het moment dat de vakantie over is en het werkzame leven weer op gang komt: La Rentrée. Vergeet januari als nieuw begin. Wij doen het lekker op z’n Frans dit jaar en vieren Happy New September!

Bij een nieuw begin horen nieuwe spulletjes. Waar ik vandaan kom (Argentinië) draag je op oudejaarsavond nieuw ondergoed (bij voorkeur roze voor geluk in de liefde), ligt er nieuw beddengoed op je bed waar je na 00:00 uur in duikt en koop je wat leuks voor jezelf. Bij voorkeur spulletjes waar je je ook herboren door gaat voelen. En blij, en fris en sexy. Ja, dat is nogal wat. Ik help je een eindje op weg.

Happy New Haarpunten

Nee niet nu gelijk je kapper bellen. Dit briljante goedje van Morrocan Oil smeer je 1 keer per week even in je punten en die gespleten boel schrikt zich rot en wordt weer zijdezacht. Een grote bonus: het ruikt hemels.

Hairoil - Unicorns UnitedThe eyes chica

Na al dat zonnebaden kan de huid rondom je ogen wel een oppepper gebruiken. Deze oogcrème van mijn favo huidverzorgingsmerk AlphaH hydrateert, voedt en houdt rimpels tegen. Het toffe aan deze stick is dat deze heel makkelijk aan te brengen is met de applicator en je gelijk verfrissing en verkoeling voelt. Ideaal voor een newby-mom als ik. Ciao wallen, afvalstoffen en donkere kringen, hola bright eyes!

Oogcreme - Unicorns UnitedProject lipstick

Een tijdje geleden was ik in Berlijn en ging ik langs bij mijn good friend Marcus. Hij werkt al jaren voor de meest vooraanstaande make-up merken en terwijl ik vermoeid in zijn Chanel-stoel plofte bij KaDeWe vroeg ik hem: “Welke lipstick crackaleert niet op mijn lippen, loopt niet uit en hydrateert?” Zijn antwoord: “Je vraagt te veel Beppy.” Vanaf dat moment heb ik er mijn levensmissie van gemaakt om de perfecte lipstick te vinden. De eerste is een tip van Tessa: L’Oréal Paris Color Riche Lipstick. Deze is moist, loopt niet uit, heeft een ouderwets lipstick aroma en smeert heerlijk. Zeker goed voor een paar uur va-va-vooming.

Lipstick L'Oreal - Unicorns UnitedDe tweede tip kwam van MUA vriendinnetje Maika: Essence Matt Matt Matt Wow Effect Lipstick. Die blijft bij mij zo ongeveer de hele dag zitten, loopt niet uit en is ondanks de matte textuur geen uitdroger. YAY! En dat mini-prijsje maakt het helemaal leuk. Marcus heeft denk ik gelijk, 100% perfectie is er niet. Maar ik geef niet op: alle tips zijn welkom!

Essence Lipstick - Unicorns UnitedBaby-snuif-gallore

Nu je toch op dreef bent kun je net zo goed voor je baby of voor die van iemand anders (kraamkado alert!) het lekkerste babyparfum ever kopen: Burberry Baby Touch. Ik ben dus best royaal met sprayen en bij mij ging deze tot mini-me haar eerste verjaardag mee. Je doet er hartstikke lang mee en echt iedereen zegt tegen je hoe lekker je kind ruikt. En zelf hang je ook de halve dag in dat nekje te snuiven. Geloof me, hier kan niets tegenop.

Burberry Baby - Unicorns UnitedSantal for life

Als je het aan mij vraagt zou elke man op aarde naar Santal moeten ruiken. En dan het liefst Santal 33 van Le Labo. Ik herken die geur uit duizenden en dat is geen grap. Neem eerst een proefje mee voordat je met een dikke fles aankomt want hoe graag ik ook zou willen dat elke man zo ruikt, deze geur is niet voor iedereen weggelegd. En nog een waarschuwing: je schrikt je kapot van de prijs maar daar krijg je bij Le Labo wel een gepersonaliseerde fles voor terug. Pluspunt: het luchtje is unisex dus met een beetje geluk ruikt ‘ie bij jou ook lekker en dan is het eigenlijk 2 voor de prijs van 1. Toch?

Santal - Unicorns United

Bijna middernacht…..

Schiet op, trek een roze undie aan, verschoon je bed, pak je laptop en houd een online shopping spree waar je de rest van het jaar plezier van hebt. 10-9-8-7-6-5-4-3-2-1…. “Happy New September ladies!”

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate