Mei: oh boy… mannenmaand!

Raponso haalt het elastiekje uit zijn manbun en wappert zijn lokken uit het raam. De powerprinses onderdaan de toren kan nu eindelijk naar boven klimmen, hem redden en de ‘lang en gelukkig’-liefde geven die hij verdient. Bij het paleis aan de andere kant van de straat redt de jaagster de prins uit de handen van de boze stiefvader. En vorige week was daar ineens kick ass-epoester op de witte merrie die klaarstond voor de wanhopige prins die doorligplekken kreeg na 100 jaar slapen. Ze kuste hem passievol… en kreeg de stempel ‘sloerie’ omdat ze bij een vreemde man in bed stapte om hem te zoenen.

Helpende hunken

Sprookjes bestaan, als het ons uitkomt. En anders passen we ze gewoon aan. Er is de afgelopen 50 jaar een hoop veranderd in verhouding tussen mannen en ‘who run the world’-girls. Happy singles eindigen niet meer als kattenvrouwtjes. Onze hunken maken de lekkerste maaltijden en halen het kroost uit de crèche, zodat wij nog even aan de carrièregerichte weg kunnen timmeren.

Een dosis oplossingsgerichtheid en een flinke schuit testosteron

Mannen zijn gewoon erg leuke wezens. Geef ons maar een dosis oplossingsgerichtheid en een flinke schuit testosteron, in de vorm van partner, broer, paps en collega! Daarom strooien we deze maand wat extra magie over deze wezens van mars. We zetten ze in het langverwachte lentezonnetje. We laten ze stralen met meesterlijke musthaves en we doen een poging ze nog beter te begrijpen. Man o man…wat een maand!

XOXO

De Unicorns

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  1. Avatar

    Nou vertel waar kan ik die regenboog vinden en aub houd op met mij te onderschatten te tijdrovend
    ik ken dat sprookje van de afgunstige stiefzus en de stiefvader met verborgen kamers maar het is heel moeilijk om de kamers te vinden waar de draak de schat bewaard, ik dacht hem in Spanje te vinden maar de Draak vond mij op mijn pad toen ik koekjes ging brengen naar mijn toenmalige bloemenmeisje etc ik lees sprookjes tot in het detail en het was toch echt grietje die hans redde daarnaast dat dappere zigeuner meisje esmeralda een voorbeeld voor ons allen

Reageer

Navigate