Voor in de agenda: Shop for a Week van The Wunderkammer

Op vrijdag 25 mei opent The Wunderkammer weer de deuren van de Shop for a Week. Deze wonderwinkel die twee weken per jaar geopend is, biedt een walhalla aan bloemen, planten en aanverwanten. Het thema van deze editie is “A Rose is a Rose is a Rose”. Het belooft een kunstzinnige shop te worden waar de bezoeker kan dwalen en verwonderen, in een imposant decor van meer dan 10.000 prachtige rozen.

Van Hilfiger tot Hermes

Aan magie geen gebrek bij de heren van The Wunderkammer. Bloemisten en decorateurs Ueli Signer en Florian Seyd toveren samen met hun team iedere kamer om tot een wonderkamer. Zelfs de gehele fietspassage onder het Rijksmuseum transformeerden zij voor een avond om tot een groene galerij voor de lancering van online magazine The Green Gallery. Bekijk de video hier. Om nog even met wat grote namen te smijten: Hermes, Harper’s Bazaar en Tommy Hilfiger behoort tot hun klantenlijst. En voor Karl Lagerfeld himself verzorgden ze het kerstdiner.

Op naar het rariteitenkabinet

Genoeg opgeschept over deze talentvolle heren. Het wordt tijd om zelf de wondere wereld van The Wunderkammer te gaan ontdekken in de Shop for a Week.

Nog meer magie

Lukt het je niet om langs deze editie van The Shop for a Week te gaan? Geen zorgen. Over ongeveer een half jaar volgt weer een nieuwe editie. Kun je zolang niet wachten? Bezoek in de tussentijd hun permanente winkel Shop for a Museum in het Cromhouthuys. Ook leuk: bekijk thuis alvast het prachtige videoportret van de heren die je een kijkje geven in hun eigen huis!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  1. Avatar

    Super veel dank! Wat mooi geschreven en ziet er prachtig uit!!
    Dank dank dank! ???Florian

Reageer

Navigate