Over Unicorns United

Op Unicorns United tippen we je MOOIe hebbedingen. Vertellen verhalen over mooie MENSEN. We MAKEN DIY’s en gerechten waar jij weer indruk mee kunt maken. Voegen een snufje MAGIE toe, waarvan het gaat sprankelen. En nemen je MEE op reis, van Rotterdam tot aan de Regenboog. Ga je mee? – Beppy, Esther & Tessa

Wie zijn wij?

Wij laten regelmatig samen onze Unicorn uit. Dat betekent dat we samen hardop dromen, en hier vervolgens doen waar we van dromen. Mooie dingen delen, zonder ze mooier te maken dan ze zijn. Daar zijn we dan weer Rotterdammerts voor.

Wat vind je op Unicorns United?

Je leest over hotspots of juist verstopspots. Tips waar je teveel van gaat shoppen. Recepten waar je van gaat watertanden. Een interview dat food-for-thought op kan leveren. En soms, heel soms, geven we je een klein inkijkje in onze ziel. Die niet altijd mooi is, maar wel heel herkenbaar kan zijn. Wees gerust: we gieten er een luchtig sausje overheen.

Hoe is het zo gekomen?

Natuurlijk zijn we fierce. Strak in het pak met hoge hak. We run the world! Op sommige dagen. Op de andere dagen verruilen we de croptop voor hansop en vleien we onszelf samen met stress, cellulitis en afgebladderde nagellak op de bank. Terwijl we op Instagram, Pinterest en blogs kijken hoe de rest van de wereld wel f#cking fabulous aan het ‘lopen te wezen’ is. We have to work our magic!

We besluiten om United Unicorns op te starten. In onze 24/7 druk-druk-druk-doenerij met zinnige en onzinnige dingen, is er nog ruimte om met al onze talenten en beperkingen dit platform op te starten. We willen moois delen, waar wij blij van worden en jou blij mee willen maken. We verklappen; we really have to work our magic om dit naast die drukdoenerij voor elkaar te krijgen.

Magie

En dat stukje magie zit in iedereen en zal voor iedereen anders zijn. Het moet alleen wat vaker uitgelaten worden om jezelf en anderen te verrijken en daarmee de wereld een klein beetje mooier te kleuren. Wij vatten het in: “We gaan even onze unicorn uitlaten”. We nodigen je van harte uit om mee te lopen. Je kunt ons met onze unicorns vinden bij de rechter boom aan het begin van de regenboog. Kun je ons daar niet vinden? Dan ontmoeten we je graag hier.


Esther - Unicorns UnitedEsther de Waard

Woont onder de rook van 010, samen met haar liefdes en wat beestjes. Werkt als strategy- en brandmanager. Verrast met haar visie, inspireert met creatieve ideeën en heeft een verfijnde smaak voor schoonheid. Blust een brandje als we de mist in gaan en als niemand meer durft, staat zij op de barricade. Onze heroïne is onze Pinqueen. Heeft ze stress, dan roept ze: “Ik ga even pinnen.” Wij vermoeden dat ze het boerderijtje waar ze van droomt al aan het inrichten is.


Tessa - Unicorns UnitedTessa Triesscheijn

Combineert Vitra, vintage en vlooienmarkt. Deelt het leven met twee kanjers van mannen, haar rockster kleuter, dondersteen dreumes en twee koddige katers. Creëert content als content marketeer. Lult en poetst tot ze haar doel heeft bereikt. Heeft een hoofd vol ideeën, raakt overenthousiast, herkauwt tot diep in de nacht, en wacht of het bij dag het levenslicht gaat zien. Fotografeert en schrijft. Wil nooit een boek schrijven, maar heeft al wel de titel voor haar book of life: ‘Die vrouw met die zweetsnor’.


Beppy van der Vaart

Ruik je een heerlijke geur, dan weet je dat Beppy in the building is. Beppy is een trotse jonge moeder, werkt aan haar eigen mini-imperium, lijdt aan een serieuze online shopverslaving en kent de bezorgers van PostNL, DHL en UPS bij naam. She knows people, and places, heeft een uitpuilend badkamerkastje met de fijnste beautyproducten en zou graag een dag mensen willen parfumeren in de Bijenkorf. En de pakjes mooi inpakken. Intussen pakt ze iedereen in met haar Latijnse looks en brede glimlach.


Gastredacteur

Op dit moment schrijft ook de volgende gastredacteur voor Unicorns United:

Logo_Unicorn_Esther - Unicorns UnitedKim Triesscheijn
Kim is gastredacteur voor Unicorns United. Ze is intuitive writer en dichter. Freelance creative (director). En daarnaast healer, transformational coach en founder van Owning Our Stories. Maar ook: mama van Charlie. Ze voegt zo veel mogelijk positieve, creatieve energie en magie toe aan mensen, merken en de wereld. Woont stiekem in 020, maar kwam in Roffa ter wereld, dus dat zegt genoeg.

We bedanken in het bijzonder

  • Anouk van Hemert, Bregje Menheere, Krista Izelaar : met hen zijn we ooit gestart met Unicorns United.
  • André de Waard : penningmeester en online adviseur.
  • Ap Mollinga : ontwerp huisstijl Unicorns United.
  • Joey van Dongen :  bouw website Unicorns United.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Navigate