Bitch please, I ride a Unicorn

In de tijd dat de panda’s de pikorde bepaalden in hippe-dieren-land, kozen we de naam Unicorns United voor ons blog. Niet wetende dat dit fabeldier niet lang na onze livegang ons om de oren zou vliegen.

Hartstikke leuk, zou je denken. We zagen Instagram ontploffen met beelden van millennial meisjes die floaten met een unicorn tussen de dijen, een run onstaan op een vijf bij vijf drijvend unicorn eiland van de Lidl, truien met ‘Bitch please, I ride a unicorn’, monstershakes met unicornhorentjes en kappers die lange lokken omtoverden tot regenboogmanen. Ook de bloedeigen kleuter werd uitgenodigd voor de ene na de andere unicorn-kleuter-gathering. 

Van dertiger naar dertien

Een kijkje in onze stats leerde ons dat we voornamelijk volgers hadden binnen onze leeftijdsgroep, maar de gemiddelde leeftijd werd pijlsnel naar beneden getrokken door dertienjarige meisjes die op onze pagina landden. “Welkom! Leuk dat je er bent! Iedereen is welkom!” Maareh, allemachtig, ze moeten zich het apelazarus geschrokken zijn van een bezoekje op onze site. Ze vonden geen DIY om unicorn-snot te maken, maar belandden in een wereld van pushpresents, freggers, tweelingzielen, niemendalletjes en digitale detoxen.

Move-over Unicorn!

Nu, al weer een paar jaar later, is de eenhoorn vast en zeker op haar retour, maar onderschat haar niet. De alpaca en de flamingo deden een move-over-move, maar het aaibare beestje en de millenial pink vogel leken meer een hype dan een trend.

De IT-animal van 2019

Who’s next? De luiaard lijkt een geschikte kandidaat. Ze heeft een lieve snoet, een hoog aaibaarheidsgehalte, nails-to-die-for (of pas op: nails-to-die-door) en vertegenwoordigt een levensstijl waar we allemaal zo desperately naar op zoek zijn. Het langzame leven. Slowliving. Wij kunnen ons er wel in vinden. Risicootje: dit beestje kan wel heel erg boooooooooring worden.

Never underestimate the magic of a Unicorn

Zo lang eenhoorns nog steeds trending zijn, besluiten we dan ook maar om af en toe een eenhoorn-item in de schijnwerpers te zetten. Zoals dit leuke boekje: Insta Grammar Unicorn. De Insta Grammar reeks verkent de boeiendste hoeken van Instagram.

Unicorns United - Insta Grammar Unicorn
Lannoo

Surfend op de golf aan eenhoorns die Instagram overspoelt, toont Unicorn de meest originele posts rond deze mythische beesten. Fijn voor op je eigen koffietafel of geef een boekje magie cadeau aan iemand die wel wat glitters kan gebruiken. Je koopt dit boek bijvoorbeeld bij Paperchase, Bol.com of Lannoo.

Insta Grammer Unicorn - Lannoo - Unicorns United
Lannoo

Reageer

Navigate