Hup, hup, aan het werk

Stel je hebt een leuke, drukke baan met daarnaast ook nog een ‘van hot naar her’-leven. Dan is er toch niets logischer dan er nog een overdreven leuke ‘van je hobby je werk maken’-baan bij te creëren? Wij trokken een paar maanden geleden dus onze stoute hoefjes aan en besloten dat Unicorns United meer lol en positieve energie zou opleveren dan dat het zou kosten. In werkelijkheid houdt dit in dat een unicorn tijdens een businesstrip in het buitenland even belt om het een en ander door te nemen. Wordt er volop tot ver na middernacht geskypet en typen en fotograferen we ons een slag in de rondte tijdens ons welverdiende ‘weekend’. Met als resultaat heerlijke artikelen die we zelf eindelijk voor het slapen gaan kunnen lezen.

Gaan met die baan!

Door ons in de diepte van het thema ‘werk’ te storten, ben ik aardig wat mensen tegengekomen die hun werk maar zozo vinden en de droom hebben een koffietentje te beginnen, het vrije buitenleven tegemoet willen gaan met een hondenuitlaatservice of het over een ‘het maakt niet uit wat, als het maar anders is’-boeg willen gooien. Maar waarom durven weinig mensen die stap ook daadwerkelijk te nemen? Is het minder leuke, veilige dan zoveel beter dan de onzekere droom?

Work, work, work

Esther Blankers sprong wel in het diepe en maakt ons hebberig met slow design uit haar (gelijk) populaire winkel Pantoufle. Zit je – net zoals zij ooit zat – tegen je knopendoorhakmoment aan te hikken, dan helpen we je graag op weg met echt nuttige starterstips en vertellen we je wat je echt nodig hebt qua te leuke spullen. We laten je toffe werkplekken zien en vertellen je over werksnacks en -seks. Kortom: work it, girls! Dit en nog veel meer lees je de komende tijd op onze site. De zomer is bijna voorbij, laten we vooral doorgaan met genieten. Maar eerst koffie.

Reageer

Navigate