Maart: fit and fabulous

Het thema fit and fabulous in maart. We ontkomen er niet aan. Het is o-ve-ral! We knagen ons met z’n allen suf aan havermout en chiazaad. De avocado’s zijn niet aan te slepen. Fit bits vliegen de toonbank over, #fitgirl heeft meer dan 15 miljoen hits en ‘barre’ is de nieuwe favoriete bezigheid van hip and happening Nederland. Elke zichzelf respecterende B(C en D)N-er heeft een kookboek voor een gezonde levensstijl uitgebracht. En ook modeontwerpers omarmen de sporttrend massaal. Collecties barsten van sportieve strepen in energieke kleuren en ons haar dragen we daarbij in boxing braids of in een sportieve, ultrahoge paardenstaart. Tinder is binnenkort last season.

We gaan nu op zoek naar een trainingsmaatje met een Fitness Dating App. Deze week doet favo schoondochter Linda de Mol ook nog een duit in het zakje. Ze vindt zichzelf te dik en wil afvallen. Dat doet ze vanaf 20 maart voor het oog van een vlog-camera. Want dat is zo’n lekkere stok achter de deur. Je bent van harte uitgenodigd mee te doen.

Draven we niet een beetje door met z’n allen? Zijn we niet te streng voor onszelf?

We zouden liegen als we zouden zeggen dat wij onze unicorn er niet aan zouden branden. Want, ook wij draven heel hard mee in deze trend. Er wordt gebokst, koolhydraatarm gegeten, we shoppen ons gek aan sportieve ‘musthavegoodies. Maar, we vleien onszelf ook maar wat graag op de bank met thee en een roze koek (of twee, of drie), terwijl we op Instagram, Pinterest en blogs kijken hoe de rest van de wereld wel f#cking fabulous aan het ‘lopen te wezen’ is. #thereallife of een typisch gevalletje ‘unicorn in het zand’?

Kijk, van een gezonde levensstijl wordt natuurlijk niemand slechter. En het is nooit te laat om die op te pakken. Maar hoe je dat doet, moet je helemaal zelf weten. Wat voor jou werkt. En heel af en toe de teugels een beetje laten vieren is ook zo erg niet.

There is nothing in nature that blooms all year long. So don’t expect yourself to do so either.

Wij geloven eigenlijk niet in het ideale maatje. Wij geloven in fitgirls in alle vormen en maten. Moet jij juist eten om aan te komen? Zet ‘m op! Zit jij wat steviger in je vel? All fine. Omarm jezelf. Zoals zij of zij. Een gezonde levensstijl hanteren betekent wat ons betreft niet alleen dat je regelmatig sport en gezond eet. Het houdt ook in dat je zorg draagt voor je geest. Wees lief voor jezelf. Perfectie bestaat niet. Ga in plaats daarvan voor de beste versie van jezelf. Dát is het mooiste wat er is.

We zijn er natuurlijk voor je tijdens jouw fit and fabulous journey. Deze maand tippen we je daarom de MOOISTE hebbedingen op het gebied van health, beauty en mind. We vertellen het inspirerende verhaal van bijzondere MENSEN en hun fit and fabulous journey. Van Vanessa en onze unicorn Anouk die allebei de marathon van New York liepen. En dat van alles of niets-fitgirl Moniek. We nemen je MEE naar de fijnste plekjes voor body en mind. En we MAKEN lekkere (en gezonde) snacks. Op onze manier. Alles met een snufje Unicorn-MAGIE.

XOXO

De Unicorns.

Reageer

Navigate