5 feestlocaties: van voormalig klooster tot citroenkas

Wij drinken vandaag een cocktail (of twee, drie, vier) bij het Vroesenpaviljoen om te vieren dat we live zijn! Maar er zijn nog zoveel andere plekken die te gek zijn om iets moois te vieren. We tippen je vijf bijzondere locaties: van een voormalige munitieopslagplaats tot een theater. Van lekker losse locaties tot chic-de-friemel en alles daar tussenin.

Radio Royaal - Unicorns United
Bron: Unicorns United
Radio Royaal – Eindhoven

In het Strijp S gebouw van Philips vind je nu Radio Royaal. Een bijzonder restaurant in een oude machinekamer. Hijskabels en turbines fungeren als het decor en staan in mooi contrast met het smetteloze tafellinnen. Oude Philips spullen herinneren je aan vervlogen tijden, evenals vintage meubels. Een stoere locatie voor een fijne viering.

 

Kruisherenhotel Maastricht - Unicorns United
Bron: VVV Maastricht
Kruisherenhotel – Maastricht

Dit hotel is gevestigd in het voormalige Kruisherenklooster. Oude elementen zijn in stand gehouden en gecombineerd met een sterk staaltje design van Henk Vos, Philip Starck en Le Corbusier. De lobby, entresol, wijnbar en kloostertuin zijn ruimtes waar je kunt vieren. Hint je lief, trouwen kan hier ook!

 

Theater Walhalla - Unicorns United
Bron: LIfe from the inside
Theater Walhalla – Rotterdam

Dit kleine theater is vernoemd naar de roemruchte Dancing Walhalla. Voor de oorlog was het een danspaleis waar de voetjes van de vloer gingen op de tonen van een draaiorgel. Onze eigen unicorn Esther is hier getrouwd op de funky klanken van DJ Daan Modern. Het bleef nog lang onrustig.

 

Het Rijk van de Keizer - Unicorns United
Bron: Het Rijk van de Keizer
Het Rijk van de Keizer – Amsterdam

Deze locatie deed dienst als munitieopslagplaats voor Defensie. Het kruit heeft plaats gemaakt voor wijn. Het is geen poeha, maar een poehee-locatie. De ruimtes, het eten, het drinken, de gastvrijheid, het klopt allemaal. En er hangt een unicorn aan het plafond. Je snapt; wij voelen ons thuis.

 

Limonaia - Unicorns United
Bron: Mon & Mine
Limonaia Villa Augustus – Dordrecht

Of het nu augustus of december is; Villa Augustus is in alle seizoenen een lekker plekje om even neer te strijken voor een kop koffie, biologische lunch of verrassend dinertje. Een pareltje op het terrein is Limonaia: de kas waar de citroenbomen overwinteren en je in de zomermaanden kunt feesten.

 

Wat is jouw favo feestlocatie? Tip ons op Facebook, stuur een berichtje aan unicornsunitednl@gmail.com of laat hieronder je reactie achter.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate