Glamping per nacht bij Het bos roept!

We kregen een geweldige tip van fotografe Nicoline Rodenburg die we graag met je delen. Het bos roept! is een natuurcamping in het Robbenoordbos (Slootdorp) waar je omringd bent door natuurbewoners zoals ganzen, uilen, reeën en vossen. En door natuurbewonderaars die zich net als jij graag terugtrekken in de natuur. Weg van de dagelijkse rompslomp, al is het maar voor even. Het fijne aan deze camping is dat je een ingerichte tent kunt huren per nacht. Dat scheelt weer een hoop gevloek en gefoeter in mijn geval. Maar je mag natuurlijk ook gewoon je eigen tent meenemen als je een doorgezomerde kampeerfanaat bent. Of doorgewinterde, want deze camping is het hele jaar open!

Accommodatie

Verwacht van een ingerichte tent geen Eurocamp parasolletjes of complete badkamers in de tent. De tenten passen perfect in de omgeving. Bescheiden, met precies dat wat je nodig hebt. Een ingerichte tent heeft een opgemaakt bed, tafel en stoelen, kleine kookfaciliteit, drinkwatertapje, kookgerei, servies en bestek. Een klein kampeerbedje is op aanvraag aanwezig. Plassen en wassen doe je in het gedeelde sanitair gebouw. Alles is en blijft schoon en hygiënisch. Neem je zelf je tent mee, dan kun je ook gebruik maken van de watertappunten.

Camping Het bos roept - Unicorns United
Ingerichte tent – Fotografie: Nicoline Rodenburg

Briljant brekkie

Met de ontbijtservice start je dag in de natuur uiterst aangenaam! Elke dag is er vers warm brood van de lokale bakker, biologische kaas en yoghurt van zorgboerderij de Dijkgatshoeve. Tel daar de croissants, verschillende sappen, eieren en boter bij op, en je buik is goed gevuld voor een stevige boswandeling.

Ontbijtservice Het bos roept - Unicorns United
Onbijtservice – Foto: Nicoline Rodenburg

What else?

De shelter is een grote glazen kas voor gezamenlijk gebruik die beschermt tegen stortbuien, uitnodigt om een drankje te doen met je medebosbewonderaars en sterren te kijken met de telescoop. En verder kun je met je boot aanleggen bij de camping want er is een passantenhaven met 28 ligplaatsen waarvan 10 met stroomaansluiting, je kunt een fikkie stoken in een vuurschaal, de snippenwei afhuren (een accommodatie voor groepen tot 30 personen) en natuurlijk prachtige wandelingen in de natuur maken.

Gak-gak-gak, oehoe-oehoe-oehoe, hoor je dat? Het bos roept je! Waar wacht je nog op? Reserveer je plekje via www.hetbosroept.nl.

Reageer

Navigate