Little Escapes: 208 slaap- en eetadresjes

Maartje Diepstraten is reis- en lifestyleblogger en expert in het goede leven. Je kent haar wellicht van de site Barts Boekje. Maartje is Bart. Snap je het nog? Enfin, op haar site deelt ze hippe nieuwe plekken en onvolprezen golden oldies (en alles daar tussenin). Maartje is ook de dame die ELLE, Harper’s Bazaar en Cosmopolitan van kekke adressen voorziet. Maar hoe blij we ook zijn met adressen online, een papieren boek blijft ook altijd zo fijn. Gelukkig is daar nu: Little Escapes.

Little Escapes - Maartje Diepstraten - 208 eet- en slaapadresjes - Unicorns United
Unieboek Spectrum

Van stad tot dorp

Voor Little Escapes selecteerde Maartje maar liefst 208 slaap- en eetadressen in Nederland en Vlaanderen waar het goed toeven is en ze probeerde ze allemaal uit. Wat een heer-lij-ke baan heeft die vrouw! Nu is het aan jou om ze uit te testen. Natuurlijk staan er toffe Roffiaanse adressen in. Ook grote steden als Amsterdam, Brussel en Gent worden niet overgeslagen. Wat we bijzonder leuk aan dit boekje vinden is dat Maartje je op reis stuurt naar minder voor de hand liggende dorpen als Kessel en Wolphaartsdijk. En heb je een hond? Jouw viervoeter kan gewoon mee naar de adressen die je vindt in het katern Honden Welkom.

Little Escapes - Maartje Diepstraten - 208 eet- en slaapadresjes - Unicorns United
Barts Boekje

Het boek dat je tips geeft hoe je even ontsnapt aan het dagelijkse bestaan koop je hier. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand die wel even een breaky kan gebruiken. Onze tas staat klaar. Die van jou?

Shout out!

Dit boek is mede dankzij de fotografie van Sophia van den Hoek en grafische vormgeving van Milou Neelen zo mooi geworden. Twee dames die ieder hun eigen discipline rocken. Dat mag ook wel even gezegd worden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate