Pop it in The Champagne (pop-up) Club Amsterdam

Ruinart? Dan roept u ons. Maar we doen ook graag mee met een glas Moët, Dom of Veuve. Heerlijk, een vleugje decadentie van tijd tot tijd, moeten we toegeven, onze Rotterdamse roots ten spijt. Want we gaan de stad uit. Naar de eerste Amsterdamse pop-up Champagne Club. Ga je mee?

Van breakfast naar bubbels

Van 8 t/m 11 december en van 15 t/m 18 december transformeert The Breakfast Club om 17 uur tot The Champagne Club. Tot 23 uur knalt en bruist het zo in de hoofdstad dat we voornemens zijn de bob-trein te pakken. Al zien we niet helemaal in waarom we niet gewoon in de ochtend kunnen beginnen…. Enfin, PM it is. Wij zijn benieuwd naar – zoals ze omschrijven – ‘de nieuwste, heetste kid in town’ die te vinden is in de Wibautstraat 56 in Amsterdam.

Party preps and post party tips

Oh, en wil je niet te bleu voor de dag komen als het over champagne gaat, check dan eens deze champagne nice-to-knows. Bubbelt je hoofd over van enthousiasme na een bezoekje aan de pop-up club? Pop dan ook eens een flesje open in de Champagne zelf. Bekijk hier tips voor een weekendtrip.

Santé!

The Champagne Club Amsterdam - Unicorns United
Beeld: The Champagne Club Amsterdam

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

2 Comments

    • Avatar

      Jazeker Meike! Ik ga wel mijn dorp uit. En zeker voor een glas Champagne. Wanneer gaan we? 😉

Reageer

Navigate