Staycation: huur een Festipi en vier vakantie in je tuin

Er bestaat natuurlijk een grote kans dat je geboekte vakantie dit jaar in het water valt. Zo lang het in Nederland deze zomer lekker een beetje droog blijft, hebben we een prima alternatief voor je. Boek een staycation in je eigen achtertuin. Backyardcamping.nl verhuurt de Festipi’s die je normaliter vooral ziet op festivals als Bospop, Wildeburg en Best Kept Secret. Je kunt ze huren vanaf 25 euro per nacht en je lovers-, roommates of family-festival kan beginnen.

Backyardcamping.nl - tipi huren - Unicorns United

Tipi Toon

Natuurlijk kun je ook het koepeltentje uitgooien, maar dit is wel even een echte belevenis hoor! Tipi Toon zet de tipi voor je op in de tuin, jij verzorgt de rest. Maak de ervaring zelf compleet en zorg voor een gezellige vuurkorf buiten, marshmellows, stem je gitaar en Kumbaya my Lord hoor hey! Of spreek je inner styliste aan en verplaats je indoor life naar buiten met gezellige houten krukjes, boho hangmat en bio schapenvachtjes. En een goede fles wijn kan natuurlijk nooit ontbreken. En wat wij nou zo’n heerlijk bijkomend voordeel aan dit hele gebeuren vinden is dat je niet met je wc-rol onder de arm naar het campingtoilet of de dixie hoeft om te hangen boven een wc, maar gewoon gebruik kan maken van je eigen frisse wc-eend closetje.

Kleine en grote tipi

De tipi is er in twee maten, namelijk van 2,5 meter en 3 meter. De eerste is geschikt voor 1 of 2 personen, de tweede voor 2 of 3 personen. Dus hou je van lekker lepeltje-lepeltje of woel je ’s nachts normaliter het hele bed door: kijk wat voor jou het beste past.

Kijk voor meer info over de Festipi’s op Backyardcamping.nl en we wensen je alvast een heerlijke staycation!

Reageer

Navigate