Vakantie in een coole cabin of op een beauty van een boot

Paulien en Arno besloten vier jaar geleden het geliefde Rotterdam achter zich te laten en hun droomhuis te gaan bouwen in het oosten van het land. Ze streken neer in Diepenveen, samen met hun kinderen Bram en Isa. Ze creëerden niet alleen een droomplekje voor zichzelf, maar ook voor vakantiegangers, in de vorm van luxe vakantiecabins (die jij dus kunt huren!), genaamd GetAway Deluxe. De eerste cabin plaatsten ze middenin de natuur in Letelle. Inmiddels hebben ze hun vakantieconcept al weer flink uitgebreid en staat er ook een cabin bij het water in Dalfsen en eentje op een eiland in Rotterdam. De nieuwste aanwinst: de Marine Cabin: een schip waar je op kunt verblijven, met werkelijk alles erop en eraan.

Van kneuterig naar cool

Bij een cabin denk je aan een kneuterige houten hut in de natuur, maar laat die kneuterigheid maar achterwege. De GetAway Deluxe cabins zijn een hedendaagse vertaling van de ouderwetse cabin, waar ik – mocht het eindelijk zover zijn – direct voor zou tekenen als we besluiten ooit in een tiny house te gaan wonen. En dan nog even kiezen tussen in de natuur, aan het water, op een eiland of op het water. Lastig, lastig… Eerst maar eens even testen in de vorm van een vakantie…

Cabin Lettele – middenin de natuur

Picture this: een moderne cabin, temidden van de natuur of op het water, met hippe houtkachel, kookeiland, Nespresso koffiemachine, regendouche, bird’s nest bed met Auping matrassen, veranda en om je comfy stay helemaal af te maken; heerlijke LA:Bruket spa producten. Kijk even mee…

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

GetAway DeLuxe - Unicorns United

Cabin Dalfsen – aan het water

Deze cabin staat op de dijk direct aan de rivier de Vechte met privé toegang tot de waterkant. Aan de overkant vind je het dorpje Dalfsen en vlakbij is de historische stad Zwolle. De cabin ligt midden in het populaire Vechtdal in Overijssel waar je kunt wandelen en fietsen langs de rivier en in de nabije bossen en heidegebieden. Het is 70m2 groot en geschikt voor 5 personen. Met alle luxe die je al gewend was uit de cabin in Luttele.

GetAway Deluxe - Dalfsen - Unicons United GetAway Deluxe - Dalfsen - Unicons United GetAway Deluxe - Dalfsen - Unicons United GetAway Deluxe - Dalfsen - Unicons United GetAway Deluxe - Dalfsen - Unicons UnitedCabin Rotterdam – op een eilandje in de stad

Paulien en Arno twijfelden geen moment toen ze hoorden dat er een eilandje vrijkwam in de Rotterdamse Bergse Achterplas. Rust, natuur, ruimte om je heen en in een kwartiertje ben je in het centrum van Rotterdam. Om het nog mooier te maken: de cabin is alleen bereikbaar met de waterfiets…3 minuutjes trappen en je bent er!

GetAway Deluxe - Cabin Rotterdam - Unicorns United GetAway Deluxe - Cabin Rotterdam - Unicorns United GetAway Deluxe - Cabin Rotterdam - Unicorns United GetAway Deluxe - Cabin Rotterdam - Unicorns United GetAway Deluxe - Cabin Rotterdam - Unicorns UnitedMarine Cabin – rock the boat!

De Marine Cabin is een schip van 20 meter lang en 5 meter breed, helemaal gemaakt van onbewerkt aluminium. Van binnen is het schip zoals een huis, met gigantische ramen voor een panoramisch uitzicht, een grote keuken met lange eettafel, slaapkamers met heerlijke bedden en bovendien een uniek dakterras. Geschikt voor 4/5 personen. Oh ja, hadden we al gezegd dat er zelfs een Green Egg aan boord is?

GetAway Deluxe - Marine Cabin - Rotterdam - Unicorns United Boek die cabin

Deze cabins zijn echt een garantie voor een geweldige vakantie. Overleg snel met je reisgenoten en check op www.getawaydeluxe.com of er beschikbaarheid is en boeken maar! Fijne vakantie alvast!

Credits beelden: Feel-good photography – Annelore van Herwijnen

2 Comments

 1. Avatar

  Hi,

  Is your cabin available from Saturday 3rd of October to Sunday 4th? 🙂

  Thanks in advance!

  Henriette

  • Unicorns United
   Unicorns United Reply

   Hi Henriette,
   Sorry for the late reply, but we do not rent it out ourself. Please follow the link in the article. Have a good day!

Reageer

Navigate