Even. Helemaal. Niets.

Tijdens de herfst is het vaak hondenweer. Heerlijk: je hóeft even niets. Niet weer de deur uit om de leuke socialite uit te hangen. Je kunt je gewoon even legaal terugtrekken. Hop, onder het donzen dekbed en kroelen met de kussens. Roddelen met de Gossip Girls op Netflix. Gewoon met je badstof sokken aan omdat je Insta-worthy roomwitte kabelsokken nu eenmaal in die hele grote was stapel liggen en je vandaag toch geen fancy-pancy-pinterest-plaatjes gaat schieten. Je hebt het alleen maar druk met het wegwerken van de stapel roze koeken, afgewisseld met punten pizza. Gewoon schaamteloos! Het is tenslotte jouw private party. Dan nog even tongen met Ben en Jerry in je seksloze panda-pyamapak, terwijl je als een jankerd een pak tissues vol snottert bij de film De Gelukkig Huisvrouw.

Het is natuurlijk fijn om jezelf af en toe een dagje uit te zetten en met niemand rekening te hoeven houden. Maar het kan je ook overkomen dat je alles en iedereen om je heen even uit móet schakelen, omdat je even niet De Gelukkige (Huis)Vrouw bent. Omdat je hoofd en lijf schreeuwen: Nu. Even. Niet.

Of het nu een bewuste fijne keuze is om jezelf even op status Not Available, Offline of Away te zetten of niet, we proberen je deze maand te vertroetelen. Met DIY’s (van himalaya-zout tot zwevende nachtkastjes), shoppingtips (shoppen doe je gewoon vanuit je bed) en mooie verhalen van mensen die even helemaal niets doen, of het inmiddels juist helemaal anders doen. Ook nodigen we je uit om 24 uur lang even offline te gaan. Daarover later meer.

Wíj gaan ons druk maken om ervoor te zorgen dat jij deze maand af en toe Even. Helemaal. Niets. hoeft. En dat doen we met liefde.

XOXO De Unicorns.

PS. Vergeet alleen niet om de hond even uit te laten.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate