Gezocht en Geboden

Gezocht: leuke man die in eerste instantie lelijk, dom en humorloos is en dat de eerste tien afspraken blijft. Het liefst doe je de eerste vijf dates of je een relatie hebt en alleen vriendschappelijk in me geïnteresseerd bent. Van de zesde tot de tiende ontmoeting laat je steeds meer blijken dat je me heel erg leuk vindt, maar dat je niks van me verwacht. Als ik er vervolgens van overtuigd ben dat je echt weg van me bent, hang je je froggy-look en -gedrag aan de wilgen en verander je in een te gekke prins, liefst op paard.*

Geboden: Ben jij deze man, dan flirt ik vanaf het begin met je, ben ik op de juiste momenten brutaal en verlegen. Ik maak grappen waar je dubbel om ligt en in de war raakt van de dubbelzinnigheid. Ik laat je moeite voor me doen, maar maak duidelijk dat dit vervolgens ook beloond gaat worden. Ik speel met je, lach met je, en geef je het gevoel dat je mij aan het veroveren bent. Om vervolgens flirty February (check deze lieve link!) af te sluiten met vurige vonken.

*Deze aanbieding is niet geldig voor mannen die op het eerste gezicht al een potentiële grote, ware, eeuwige liefde kunnen zijn. Wegens de hysterische bak flikkerende neonverlichting met de woorden ‘kijk hoe ze zich aanstelt’ die steeds boven mijn hoofd begint te knipperen bij iedere minimale versierpoging van mijn kant op het moment dat ik indruk wil maken, kan je reactie niet in behandeling worden genomen. Eventueel kun je wel contact opnemen voor een vaste plek in de eeuwige friendzone.

Interesse? Laat hieronder je reactie achter.

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate