Ho eens, zo praat je niet over unicorns!

Volgens Amayzine is het maar gefrustreerd hipstergedoe…

Amayzine: Kiek, kun je alsjeblieft een postje schrijven over het bullshitgezeik rondom de unicorn? Het moet afgelopen zijn met die betekenisloze hipsterquotes over de unicorn.

Ik vind Amayzine.com normaal erg leuk, maar nu ben ik in shock. Wat nou fout hipsterding? Net nu wij een flinke dosis unicorns in de vorm van een site de lucht in willen doen, krijg je dit in je mailbox.

Wij zijn absoluut geen hipsters. Lees ‘over ons’ eens. Natuurlijk zijn we fierce. Strak in het pak met hoge hak. We run the world! Op sommige dagen. Op andere dagen verruilen we de crop top voor hansop en vlijen we onszelf samen met stress, cellulitis en afgebladderde nagellak op de bank. Terwijl we op Instagram, Pinterest en blogs kijken hoe de rest van de wereld wel f#cking fabulous aan het ‘lopen te wezen’ is. We have to work our magic!

Eigenlijk moeten we ons dus niks van deze unicorn-onvriendelijke proza aantrekken. Maar we houden er natuurlijk wel van ons leven af en toe verschrikkelijk te verunicornen. Verunicornen, waar slaat dat op? Nou, gewoon wat extra magie toevoegen. In het drukke leven, op een saaie dag, tussen de poep- of pupluiers de boel een flink partijtje laten sprankelen.

Een toefje sparkles, een vleugje glitters en een flinke dosis hard werken. Alleen daardoor kunnen we met z’n vieren een site lanceren waar we veel tijd in steken en waar we blij van worden. We inspireren en motiveren elkaar en worden daarbij regelmatig de goede kant opgeduwd door die spiraalvormige hoorn.

Amayzine: Ik vind paarden al scary, maar de ergste nachtmerrie zou toch wel zijn om ’s nachts wakker te worden en regenboogkotsende unicorns naast je bed te zien trappelen. Enthousiast als ze zijn.

Amayzine, ik snap dat jullie ervan schrikken als er ’s nachts ineens een naast je bed staat. Dat doe ik ook absoluut. Dat zal iedere wel of niet hipster doen. Alleen diegenen die inderdaad zwaar onder de rotzooi zitten, zullen hun dekbed omhoog doen voor een heerlijk partijtje lepeltje-lepeltje. Maar ik schrik niet alleen van een eenhoorn. Ik schrik ook als mijn droomman ineens naast mijn bed staat (aangezien ik die nog niet ken). Misschien wil ik in eerste instantie wel de politie bellen voor ik besef wat voor wereldwonder er hier toch is geschied. En ik schrik ook als mijn lieve kleuterneefjes ineens naast mijn bed staan, want dat betekent dat ze midden in de nacht meer dan 10 kilometer hebben afgelegd en zonder sleutel zijn binnengekomen. Maar nog altijd liever een regenboog kotsende unicorn dan een inbreker.

Amayzine: Ik meen het. Die fantasiepaarden bestáán niet eens. Maar even, stel dat de eenhoorn echt zou bestaan. Dan zouden we ze toch helemaal niet schattig vinden?

Ja, social wordt overladen door een invasie van regenboog spuwende unicorns. Deze fantasiepaarden zorgen hier voor een hoop glimlachen. Het ‘fantasie’ in fantasiepaard zegt inderdaad al dat het dier niet echt bestaat. In de mythe is het zelfs een kruising tussen een paard en een geit. Met sik. Hij is nu dus wel hipper, zonder st, met p.

Nu net zie ik ook een stuk op jullie site dat ik naar Disneyland moet om me daar lekker te laten gaan. De Mickey-magie bestaat dus wel? Dat is toch een beetje met twee oren meten? Probeer alsjeblieft nog een keer een ritje op een eenhoornruggetje en geniet op dezelfde manier als je van Mickey mag genieten. Wij blijven er in ieder geval bij en houden ervan. Spring bij ze achterop en ze nemen je met overdreven veel kleuren en glitters mee naar de meest magische plekken.

2 Comments

  1. Avatar

    Ah joh, fuck Amayzine. Laat lekker je unicorn uit, in je hakken of je hansopje. Zet ‘m op girls!

  2. Avatar

    Women putting other women down is letting the world know that you are more worried about your “competition” than your own progress. ✌

Reageer

Navigate