Hoe vind ik een man in het park? – deel 5

Tessa is er nog steeds van overtuigd dat ik aan de man moet. Ik vind het zelf niet zo nodig, maar ja, wat weet ik ervan. Dus oké. Inmiddels maak ik al een tijdje van het park voor mijn deur een romantisch zoekgebied. Wel zo makkelijk, aangezien ik daar toch al veel wandel, speel en wacht (niet per se op de ware) met mijn Engelse bulldogpuber Tut. Let’s find love. In deel 1, deel 2, deel 3 en deel 4 kon je lezen dat zo’n zoektocht niet over rozen gaat. Daarom ga ik nu voor een totaal andere aanpak.

Lieve Sint én Santa,
lieve witbaardige knappe mannen in rode outfits,

Leuk dat jullie weer van de partij zijn dit jaar. Van jullie partij! Menig kindje loopt inmiddels weer op blote voeten buiten, omdat de schoentjes voor de haard staan en de sokken er ongeduldig boven hangen. Nu maken jullie de verre jaarlijkse reis natuurlijk vooral voor deze kleintjes, maar ik dacht: we niet waagt wie niet wint, ik vraag ook eens iets voor mezelf.

Hoe vind ik een man in het park deel 5 - Unicorns UnitedHet is allemaal niet zo makkelijk

Sint, ik weet niet of u een lieve Tessa in uw vriendengroep heeft die vindt dat u aan de Sintvrouw moet en daarom besloot dat u de daken moet gebruiken als romantisch zoekgebied samen met Amerigo. Of Kerstman, heeft u een bestie die zorgt dat u de hele reis van de noordpool naar hier, samen met Rudolf, liefdevol alle zintuigen open heeft staan voor het vinden van de ware kerstvrouw? Dan weten jullie toch ook dat het allemaal niet zo makkelijk is? Dat u als Amerigo weer eens op een kansloze dakloze af gegaloppeerd is, u zich er met eindeloos veel smoezen uit moet dichten. En Santa, als Rudolf zijn rode neus achterna gaat dat dit grappige situaties op kan leveren, maar het ook weer van een koude kerstkermis thuiskomen is?

Depressieve pandabeer

Dus we begrijpen elkaar. En daarom het volgende… In deze tijd van het jaar is mijn zoekgebied een stuk kleiner. Ik zit midden in het seizoen waarin iedereen liever een warme choco drinkt, verlanglijstjes maakt en het huis versiert in plaats van mij. Niemand gaat meer op pad met de barbecue of voetbalt in het park. Zelfs de alcoholisten zijn binnen gaan stoken. Daarnaast loop ik er in het park in deze periode te vaak bij als een depressieve pandabeer, omdat ik mijn nog niet uitgelopen mascara zelden bescherm met een plu. U snapt: buiten haal ik de buit niet binnen.

Hoe vind ik een man in het park deel 5 - Unicorns UnitedHulpsinterklaas en -kerstman

Jullie gaan de huizen langs en Sint, u houdt alles bij in uw grote boek. Jullie kennen iedereen, dus heb ik iets bedacht. Kunnen jullie mij, of eigenlijk dus Tess, helpen met de zoektocht naar de man waar mijn hart trippel trappel volledig van op hol slaat?

Verlanglijstje

Maar wacht even voor u een eenzame, wegkwijnende, overgebleven man met volle vaart door mijn schoorsteen laat vallen of onder de boom legt. Een beetje kieskeurig ben ik natuurlijk wel. Ik vermaak me zonder droomman ook prima, dus zit ik niet op een kansloos geval te wachten die ik pas volgend jaar 6 december weer mee kan geven in de zak naar Spanje. Ik zat dus te denken, wat jullie me kunnen schenken:

  • Hij moet mijn grappen leuk vinden. Het liefst maakt hij zelf nóg betere.
  • Lief, lang, mannelijk, te vertrouwen en natuurlijk vrijgezel.
  • Geen dikke kont.
  • Het maakt niet uit of hij zelf geen huisdieren heeft of een kamer vol pinguïns of krokodillen, maar hij en zijn eventuele dieren moeten het perfect met mijn veestapel kunnen vinden.

Hoe vind ik een man in het park deel 5 - Unicorns UnitedAls jullie dit voor me willen doen, doe ik EVEN. HELEMAAL. NIETS. Behalve natuurlijk een prachtige lieve feestdagenvriendin voor jullie op mijn verlanglijstje zetten. Want heren, jullie zijn inmiddels al honderden jaren alleen. En Tess, als dit niet werkt, vier ik kerst uiteraard weer bij jou. Wat eten we?

Hoe vind ik een man in het park deel 5 - Unicorns United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate