Hoe vind ik een man in het park? – deel 9

Hoe goed ik mijn best ook doe en hoeveel meters ik ook maak, het einde is nog niet in zicht. Gelukkig ziet positiviteitsgoeroe Tessa nog steeds een goede toekomst voor me. Het park voor mijn deur blijft dus mijn romantisch zoekgebied. Net zo lang tot ik hand in hand met de ware naar huis loop. Ik maak me weer klaar voor urenlang iedere man aanklampen, mijn beste kant laten zien in de stromende regen en de buit binnenhalen. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van mijn grote kwispelende liefde Tut. Let’s find love.

Flirtskills

In februari (maand van de liefde) heb ik flink over flirten nagedacht. Ik mocht een stuk schrijven over dit onderwerp en trok al snel wat conclusies: Ik kan enorm goed flirten. En ik kan totaal niet flirten. De eerste versie geldt voor als ik niets te verliezen heb, dan heb ik binnen 5 minuten telefoonnummers opgeslagen en ‘wat drinken’-uitnodigen in mijn zak. Een complimentje over iets wat hij doet, een paar vragen stellen en ik ben al een heel eind. Helaas gaat het dan om mannen die me totaal niet interesseren. Dus heeft het weinig zin. De tweede ‘ik kan totaal niet flirten’-optie draait op volle toeren als ik iemand tegenkom die ware-potentie heeft. Weg flirtskills. Welkom verlegenheid, rode kop, overal over nadenken en dom overkomen, door te erg proberen leuk te zijn. Hou er dus rekening mee dat deze column een maandelijks gebed zonder end wordt.

Hoe vind ik een man in het park deel 7 - Unicorns UnitedMooi hoor

Ik slenter `s avonds laat in het donker door de wijk met mijn hond op sleeptouw. Hij wil niet, maar omdat hij afgelopen nacht op de bank heeft geplast, hebben we de avondronde weer ingevoerd. Achter me hoor ik iemand fluiten. Een man staat aan de overkant van de straat te kijken. Verder is er niemand, dus het is naar mij. De man steekt over en blijft staan kijken. Tut wordt in beslag genomen door ‘eau de boom’. De man kijkt nog steeds. Vragend roep ik ‘hallo’. Met een onderliggende toon van ‘hallo, wat sta je daar nou te kijken en wat moet je in vredesnaam van me’. Hij roept terug: ‘Mooi hoor!’. Ik besluit weg te lopen en in de eerste stappen mijn hond mee te slepen van de heerlijk geurende stam, maar de man stapt op me af. ‘Wat een mooie bull, joh. Goeie bouw hoor. Hoe oud issie?’. Het ging dus niet om mij. Ik was opgelucht en beledigd.

Hoe vind ik een man in het park deel 7 - Unicorns UnitedHappy birthday-zalm

Na een jaar met opstartproblemen en te veel dierenartsbezoekjes is mijn bullenvriend nu groot. Tut is ontpupt. Op 20 februari was hij jarig. Natuurlijk hebben we het gevierd. Barkelicious brokkentaart, bothappen en ballonbijten. De gouden HEMA-folieballonnen aan de muur schreven WILD ONE TUT. Tut was feestelijk uitgedost met een diadeem met pluche ‘happy birthday’-taartje. Voor zijn sweet one was het huis afgeladen met vrienden en een mand vol met hondenmaatjes. En binnen 10 minuten was mijn huis versierd met een confetti-explosie van zalmschubben. Tuts puppycursusklasgenoot kwam namelijk met zijn baasje langs om een stuk taart te eten en een gedroogde-met vlees gevulde-zalm te geven. Dit blijkt dus de beste truc om in iemands hoofd te gaan zitten… ik ben nu nog de schubben van de muur aan het schrapen, vloekend op het bewuste puppycursusklasgenootbaasje. Ik zal hem niet snel vergeten.

Hoe vind ik een man in het park deel 7 - Unicorns UnitedLekkere billen

Een paar jaar gelden heb ik een aantal marathons gelopen en was ik op en top fit. Nu doe ik veel te weinig en ben ik dus het tegenovergestelde. Ik weet daarom gelijk dat als iemand iets over lekkere billen roept, het voor Tut bedoeld is. Ja, hij heeft echt billen en goeie ook. Vorige week fietste er een groepje jongens langs en het kontcommentaar schalde door de straten. Ineens bedacht ik me dat ik Tut niet bij me had. Het groepje klierende pre-pubers gaat voorbij en ik vraag me af op ik een totaal verkeerd zelfachterkantbeeld heb of ik heel erg in de zeik genomen werd.

Teister-Tut

Bij Tut zijn leeftijd hoort ook de tweede pubertijd. Dit gecombineerd met een dikke dosis hormonen zorgt ervoor dat hij als een gefrustreerde gek door het park blaft. Bij een flinke bulldog komt dit wat agressief over en voorbijgangers vluchten dan ook weg als ik een stap in het park zet. Was tut als lief gerimpeld viervoetertje een mannenmagneet, nu is hij een wegjager. Ik krijg ook regelmatig de tip om consequenter en strenger te zijn. Moet ook. Dus daar stort ik me nu volledig op. Zo kan ik als de lente écht doorbreekt met een welopgevoede hond kan flaneren en flirten… en is er eindelijk weer ruimte om te vonken.

Hoe vind ik een man in het park deel 7 - Unicorns United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate