Hoe vind ik een man in het park? – deel 1

Tijd voor een feestelijke ontmoeting met de ware… Tessa is ervan overtuigd dat ik aan de man moet. Ik vind het zelf niet zo nodig, maar ja, wat weet ik ervan. Dus oké. Nu zijn een datingsite en eindeloos Tinderen natuurlijk het meest voor de hand liggend, maar ik maak van het park voor mijn deur een romantisch zoekgebied. Wel zo makkelijk, aangezien ik daar toch al veel wandel, speel en wacht (niet per se op de ware) met mijn Engelse bulldogpup Tut. Let’s find love.

I waf you - Unicorns UnitedTe mooi om de ware te zijn

De eerste kandidaat heeft een vlinderontpoppende lach en zegt binnen twee minuten tegen me dat hij verliefd is. Helaas kijkt hij niet zwijmelend naar mij, maar naar het springende uiteinde van mijn hondenriem. De man is Jude Law-achtig mooi en leuk. Hij is prachtig gekleed en een perfect verzorgd totaalplaatje. En… zo gay als Christmas. Tenminste, dat denk ik, omdat hij zijn arm om de man naast zich heeft. Weinig kans dus dat we samen oud gaan worden. Misschien wil hij wel af en toe bij me op de bank komen zitten, zodat ik naar hem kan staren.

 

Hoe vind ik een man in het park - Unicorns UnitedAardig fout

Ik raak aan de praat met een brede uitsmijterachtige man. Hij heeft twee kleine hondjes en grote verhalen. Zijn hyperactieve Jack Russells doen druk-druk-druk om ons heen. Ondertussen vertelt hij dat hij vandaag iets leuks heeft gekocht: een jacuzzi, en die zet hij in zijn woonkamer. Hop, eettafel eruit, bubbels erin. Ook maakt hij een serie dubbelzinnige opmerkingen en wijst me erop dat de lente in de lucht hangt. Ik heb niet het idee dat ik straks in zijn lamp hang. Hij is wel erg gezellig en grappig, maar alleen voor een hondenuitlaatsessie.

 

Toch wordt deze abrupt afgebroken als een van die klotejacks in Tuts neus hangt. Het gaat zo snel dat het al gebeurd is voor ik het doorheb. Tut kijkt geschrokken en beteuterd. Een serieuze puppenbloedneus is het gevolg. De brede uitsmijterachtige man biedt uitgebreid zijn excuses aan en vraagt hoe hij het goed kan maken. Vol trots geeft hij zelf direct antwoord: ‘Ik neem je mee uit eten om het goed te maken. Je mag geen nee zeggen.’ Ja, dikke neus.

Hoe vind ik een man in het park - Unicorns UnitedMr. Right

Zondagochtend in het park ben ik al aardig wat buren en buitenlui tegengekomen als er ineens een leuke potentiële ware op me afkomt om Tut te bekijken. Hij is helemaal weg van Tut. Ik plan in gedachten de rest van ons leven samen. We raken aan de praat en hij lacht om mijn grappen. Hij heeft een leuke hond en dito uitstraling. Na wat kletsen zegt hij: ‘Tot de volgende keer!’. Ik besluit voortaan overdreven veel door het park te wandelen om hem continu spontaan tegen te gaan komen. Dan kan ik hem ook wat anders laten zien dan mijn make-uploze joggingbroek-slonslook. Misschien iets met vlinders.

 

’s Middags verandert Tut ineens in een piepend hoopje ellende. De dierenarts concludeert dat hij een ontsteking in zijn rug heeft en schrijft een hoop pillen en drie weken rust voor. Daar gaan mijn parkwandelingen. De ware moet maar even in de ijskast… al mijn liefde is voorlopig voor mijn zielige pup.

Hoe vind ik een man in het park - Unicorn United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

Reageer

Navigate