Kim deelt uit 172 liefdesbrieven in Lief Dagboek

Lief Dagboek is een nieuw tv-programma dat vanaf vanavond te zien is op NPO1. Volwassen mensen lezen fragmenten voor uit de dagboeken die ze in hun puberteit schreven. Verhalen die geheim zouden blijven. Verhalen over onzekerheid, seksualiteit, onbeantwoorde liefdes, het afzetten tegen ouders en verbroken liefdes. Verrassende, spannende, onthullende, gênante en herkenbare verhalen. Voor ons heel herkenbaar, want ook ‘onze eigen’ gastredacteur Kim vertelt vanavond haar verhaal. Over 172 liefdesverklaringen die ze schreef aan haar (ex)vriendje en over haar hart dat in gruzelementen lag.

Lief_Dagboek_Kim - Unicorns United
Kim in Panama – NTR

Boekje open over Lief Dagboek

De verhalen zijn eerder al voorgedragen aan een groot publiek op het podium van Panama. Deze opnames zijn gebundeld in het tv-programma Lief Dagboek, wat gepresenteerd wordt door Marc-Marie Huijbregts. Je ziet niet alleen de optredens, maar ook portretten van de voordragers en hoe ze zich samen met Marc-Marie en een dramaturg voorbereiden op hun optreden. En natuurlijk zie je de reacties van de ouders die voor het eerst de verhalen van hun toenmalige pubers horen. Kim is te bewonderen in de eerste aflevering op 28 oktober om 21.20 uur op NPO1. Zou haar ex-vriendje in de zaal zitten?

Hart geheeld

Wat we al wel kunnen verklappen; haar hart is weer helemaal geheeld. Maar het zal je niet verbazen dat ze van schrijven haar beroep maakte, de dichtbundel ‘Liefde op het eerste gedicht’ uitbracht en haar eigen ‘heart-led business’ genaamd Owning Your Stories oprichtte waarbij ze mensen begeleidt bij het onderzoeken van hun eigen levensverhaal.

Uitzending Lief Dagboek: elke zondag van 28 oktober t/m 2 december, 21.20 uur, NPO 1.

Marc Marie Huijbreghts Lief Dagboek - Unicorns United
Marc-Marie in Panama – NTR

 

Reageer

Navigate