Rens, Mijn lifestyle guide

Doodmoe van het jarenlang meeslepen van twee zadeltassen vol overtollige after zwangerschapskilo’s besloot ik drie jaar geleden het roer rigoureus om te gooien. Ik zocht een coach, begon met sporten en ging aan de slag met mijn eetpatroon. Uiteindelijk verloor ik 19 kilo. En ik heb nieuws voor je, want dit lukte mij niet met een crashdieet, zeven keer per week sporten of een permanent stuk duct tape op mijn mond. Het lukte wel met hard werken en gezond eten, maar vooral doordat ik leerde een beetje liever voor mijzelf te zijn en bewuste keuzes te maken.

#notsofitgirl

Oké, mooi verhaal maar door daily struggles en werkstress (hello working mom life!) zijn vooral die laatste twee punten er nu behoorlijk bij ingeschoten. En eerlijk gezegd verraadt mijn spijkerbroek ook wat extra kilo’s. De balans is weg en ik ben de knop voor die positieve, bewuste levensstijl even helemaal kwijt. Maar Hoera!, daar is ineens het nieuwe boek van powerfoodie Rens Kroes. Rens Kroes Lifetyle Guide_Unicorns United

Positive vibes

In ‘Rens, Mijn lifestyle guide’ lees je hoe deze Friese natural beauty haar leven zo bewust en positief mogelijk inricht en moedigt ze je aan om meer uit jezelf te halen. Ze deelt al haar tips en tricks, helpt je balans te vinden en motiveert je om goed voor jezelf en de wereld om je heen te zorgen. Volgens Rens let je voor een gezond en gelukkig leven natuurlijk op je voeding en zorg je voor voldoende beweging. Maar ook positief denken, ontspanning, een fijn thuis, aandacht voor de planeet en lief zijn voor je lijf zijn belangrijk.

Gouden gids

Het boek voelt echt als een gids en is opgebouwd uit overzichtelijke hoofdstukken. Naast de fijne feel good foto’s vind je door het boek heen tal van tips, checklists, playlists, DIY’s, stappenplannen, weekschema’s en nieuwe powerfood recepten. Eten waar je lijf een dansje van doet. En als ik je nóg een tip mag geven, duik als je het boek hebt direct de keuken in en maak de haverkoeken van bladzijde 97. Deze zijn zo lekker!

Nou, als je me zoekt, kun je me vinden op de bank. Met mijn koek en nieuwe boek, zodat ik straks weer fully charged aan de slag kan.

Reageer

Navigate