Sluit je aan bij de KantoorKaravaan

Werk je in een hippe tent in een drukke stadse omgeving of juist in een geestdodend pand met bijhorend sick building syndrome aan een nietszeggende randweg? Dan wordt het hoog tijd om je werkplek eens een dagje te verplaatsen naar de natuur. Dat kan, dankzij de KantoorKaravaan.

Twee locaties

Een collectief van stadsbewoners voelde sterk de behoefte om een van de mooiste kantooromgevingen van Nederland op te zetten. Dat is ze gelukt. Ieder jaar strijkt de karavaan neer op meerdere plekken in Nederland. Nu zijn ze te vinden bij Mijn Stadstuin in Amsterdam en Landgoed Roggebotstaete in Dronten.

Powered by: de zon

Waar de karavaan ook neerstrijkt, je komt hier voor weidse uitzichten, frisse luchten en als het een beetje mee zit: zonne-energie. Je kunt een plekje in een co-working caravan huren, waar je de werkplek deelt met maximaal twee personen. Wil je met een groep van maximaal zes personen vergaderen? Dan is er een mobiele vergadercaravan. Op verzoek kunnen er meerdere units geschakeld worden voor grotere groepen. Voor de lunch kan ook gezorgd worden. Die bestaat uit lokale, biologische en vegetarische ingrediënten. Buikje vol? Stap dan nog even de caravan uit en aai een wolvarken, zeg Koningin Bij en haar bijenvolk gedag of stook de buitenoven vast op voor de pizza-break later die dag. De perfecte plek voor een ‘dagje op de hei’. Bullshitbingo!

Kijk voor meer info op www.kantoorkaravaan.nl.

Reageer

Navigate