Van meisje met dromen naar vrouw met succes

Je bent nog jong – althans, dat dacht je – wilde de hele wereld veroveren en ging ervan uit dat deze zelfde wereld nog voor je open lag. Totdat je, zonder dat je het door had, via rechts ingehaald werd door de volgende generatie piepjonge meisjes. Ze zijn gemiddeld zo’n vijf tot tien jaar jonger dan jij, hebben succesvolle bedrijven opgezet of delven inkomsten door het merk ‘ik’ te vermarkten. Je ziet ze als onkruid omhoog schieten op Instagram. Termen als #influencer, #girlboss en #ladyboss sieren hun profielpagina. Wat hebben ze het druk met hun baan als vlogger en wat lopen ze mooie feestjes af. F*ck, je hebt de boot gemist, sufferd! Jij ging toch de wereld veroveren? Maar jouw Insta blijft steken op 450 volgers, jouw enige save the date is afkomstig van de slager op de hoek terwijl je vegetariër bent, en je cheerteam bestaat altijd, enkel en alleen uit je besties. Hoog tijd om het boek ‘Babe, you got this’ te lezen.

Must-read

‘Babe, you got this’ is het nieuwste must-read boek voor meisjes met dromen, die hun weg zoeken naar succes. Een boek dat adviezen geeft en handvatten rijkt aan jonge ondernemende vrouwen. Het is geschreven door Emilie Sobels, oprichtster van Hashtag Workmode, en Martje Haverkamp.

Babe you got this boek - Hashtag Workmode - Unicorns United
Bol.com

Hemd van het lijf

Het boek is een initiatief van Hashtag Workmode. De (werk)plek waar online influencers en digital creatives samenkomen. Dagelijks komen hier tal aan ondernemende, inspirerende, succesvolle vrouwen over de vloer. Emilie en Martje interviewden meer dan twintig (jonge) dames die aangesloten zijn bij Hashtag Workmode, maar ook van daarbuiten, en stelden vragen zoals hoe zij hun doelen hebben bereikt, hoe je een netwerk opbouwt en hoe je ambities combineert met allerhande sociale afspraken.

True to you

Koop het boek hier, lees het aandachtig, en als je niet lult maar poetst, je talent benut, niet zit te slapen en – niet geheel onbelangrijk – heel veel geluk hebt, ben je straks misschien niet langer aan het dagdromen, maar aan het ‘dahag-dromen’. Want je dromen zijn nu echt werkelijkheid geworden. Je Insta-volgers stromen binnen, misschien krijg je zelfs een blauw vinkje passend bij een officieel account, en je er-es-vee-peet regelmatig dat je niet kunt komen, want je kunt tenslotte niet op twee plekken tegelijk zijn. Vergeet echter nooit trouw te blijven aan jezelf. Want achter iedere social post, schuilt een true-life post. En pas als die hetzelfde zijn, dan ben je wat mij betreft succesvol. Zei de dino-millenial…Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate