Welkom in ons Unicorn-huis

“Hallo. Kom verder. Gooi je jas daar maar neer. De kapstok heb ik toevallig net van de muur getrokken. Ik zoek wat nieuws. Doe je schoenen lekker uit. Ja, schop die maar aan de kant. Pas op, anders eet Tut ze op. En struikel niet over de blokken. Oh kijk nou, dáár zijn mijn sleutels! Taartje? Wijntje? Ik zet even een plaatje op. Gezellig!”

Welkom in ons Unicorn-huis

De plek waar we wonen, werken, vieren, dromen, liefhebben, soms huilen, maar vooral heel veel lachen. Met familie, vrienden, de beestenbende of eindelijk even alleen. De plek waar we het liefste neerploffen op onze roze Love me tender-bank voor een romantische tête-à-tête of een goed gesprek. Waar we uitgebreid tafelen op onze favoriete vintage vondsten aan de Tulip Table mét marmeren blad. Oude klassieker en helemaal van nu.

Eigenzinnig eilandje

Niet dat het ons wat kan schelen. We doen enorm trendy, maar we hebben lak aan ‘hoe het heurt’. We combineren vintage met Vitra en Scandinavisch design met bohemien chique. We gaan voor tijdloos, bloedmooi en hand gemaakt. Toegegeven soms is het ook spuuglelijk, zoals dat ene schilderij, maar hé er zit altijd een goed verhaal achter.

Groene energie

We raken overenthousiast van alles wat schittert en glanst. Én we zijn gek op kleur. Een kloddertje hier en een kloddertje daar. Veel groen. We hebben serious jungle fever. De natuur is een onuitputtelijke bron van inspiratie die we graag op een voetstuk of eh … tafeltje zetten.

Huis + liefde = thuis

Is ons huis perfect? Zeker niet! Ondanks alle pracht en praal is het aan het einde van de dag ook simpelweg maar een gebouw bestaande uit weinig meer dan wat muren, een deur en een plafond. Natuurlijk zeggen de spullen en de inrichting wat over ons, maar uiteindelijk zijn wij het zelf die dat extra stukje magie maken wat ervoor zorgt dat ons huis een thuis wordt.

Welkom.

Bewaren

Reageer

Navigate