Win de eendhoorn van Flavio Salsano

Op zijn Insta-profiel introduceert hij zichzelf als illustrator, vlogger, model en parttime hitman. Zijn droom is om ooit een pizza bakkende timmerende illustrator te worden. We hebben het over Flavio Salsano, die op Instagram 5K volgers verder is, dankzij zijn illustraties met knipoog. We hadden hem al een tijd in het vizier, maar toen we een illustratie van een eendhoorn (nee, dit is geen typefout) voorbij zagen komen, hebben we hem direct gecontact en gesmeekt of we deze illustratie mochten hebben. Om aan jou te geven! Lees zijn verhaal en laat een reactie achter om kans te maken op deze te gekke illustratie.

Flavio Salsano - Unicorns United
Beeld: Flavio Salsano

Wie ben je? Waar woon je? Waar liggen je roots? Vertel!

Mijn naam is Flavio Salsano en ik woon in Zaandijk, net boven Amsterdam. Mijn vader is Italiaans en mijn moeder Nederlands. Ik ben fulltime timmerman en parttime illustrator. Daarnaast volg ik een opleiding grafisch vormgeven. Ik heb twee kinderen, een jongen van 9 en een meisje van 7.

Waar maak je het liefste illustraties van?

Ik teken van alles. Soms gaat het over dingen die ik meemaak in mijn leven en soms over actualiteiten.

Je hebt humor. Wat voor soort humor?

Ik hoor inderdaad wel eens dat ik humor heb. Ik probeer in zo min mogelijk woorden een grap te maken die goed bij de illustratie en het onderwerp past. Humor en een beetje een twisted mind.

Wat maakt jou aan het lachen?

Ik kan om heel veel dingen lachen, als het maar niet ten koste gaat van een ander. Ik vind het leven namelijk leuk. En ik word blij van lieveheersbeestjes en rupsen.

Wat vind je om te janken?

Ik kan janken om mensen die altijd en overal over klagen, zoals de zwarte pieten discussie enzo. En ik hou niet van octopussen en zeesterren.

Wat is het grootste geluk in je leven?

Dat ik geboren ben en leef.

Heb je nog wat te dromen?

Mijn droom is ooit een pizzabakkende timmerende illustrator te worden.

Waar kunnen we je werk bewonderen?

Mijn werk is vooral te bewonderen op social media: www.instagram.com/flaviosalsano. Ook sta ik weleens op events met mijn portretmap, waar ik mensen portretteer. En als mensen me willen contacten of boeken, dan kunnen ze me mailen via flaviosalsano@gmail.com.

Win de eendhoorn

Laat voor 6 november hieronder een leuke reactie achter en maak kans op de illustratie van Flavio. Uiterlijk 9 november maken we de winnaar hier bekend. It’s as simple as that!

Good luck!

2 Comments

  1. Avatar
    Cathelijne Reply

    Wat ontzettend tof! Ik zou deze allerliefste eendhoorn willen winnen voor een van mijn beste vriendinnen. Ze heeft net een nieuw (en haar eerste!) huisje en is zelf ook erg creatief! Deze eend spreekt zeker tot haar verbeelding en kan haar dan gezelschap houden in huis 🙂 #fingerscrossed

Reageer

Navigate