Workshop bij The Breakfast Club | Financial & Wardrobe Detox

Kom op zaterdag 28 januari ontbijten bij The Breakfast Club in Rotterdam en je wordt vertroeteld met een heerlijk ontbijtje en bijgepraat over detoxen. Geen detox over sapjes en soepjes, maar een detox voor je financiën en je kledingkast!

Financiële Detox

In deze workshop legt Nathalie van Wingerden van How 2 Spend It uit hoe je grip krijgt op je geldzaken. Je krijgt meer inzicht hoe je meester blijft van je maandelijkse financiën, hoe je een grote schoonmaak houdt in je administratie, maar bijvoorbeeld ook hoe je geld opzij legt voor jouw grote droom. Ze confronteert je met jouw toxic spending habits en leert je aan de slag te gaan met dream jars. Deze workshop sluit perfect aan bij het boek dat de dames van How 2 Spend It onlangs hebben uitgebracht: De Financiële Detox. Dit boek kun je overigens bij ons winnen, dus kijk snel hier want je kunt tot 27 januari je gouden besparingstip indienen.

De financiele detox - How 2 Spend It - Unicorns United
Hpw 2 Spend It

Clean Mind & Clean Closet

Sta je in de ochtend voor een overvolle kledingkast en weet je nog steeds niet wat je aan moet trekken? En heb je je dan eindelijk in een broek gewurmd en voel je je intens ongelukkig? Melisa Cijntje van 7DaysCloset is there to the rescue! Ze geeft je tips hoe je een einde maakt aan een chaos in je kast en een clean closet creëert. En ze geeft je concrete stylingtips, zodat je voortaan wel happy voor de spiegel staat dankzij een outfit die ook echt bij je past.

Melisa Cijntje Nathalie How 2 Spend It - Unicorns United
Nathalie en Melisa

Koop een ticket

Echt iets voor jou? Ga naar de website van How 2 Spend It en geef je op voor The Breakfast Club op 28 januari. De kosten zijn 25 euro per ticket. Ontbijtje, workshops en gelijkgestemden. Wedden dat je er helemaal energiek en geïnspireerd vandaan komt?

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate