10 favoriete interieurblogs

Oost, west… met een volledig magisch, persoonlijk gestyled interieur vol met bijzondere vondsten en jaloersmakende schatten woon je toch het best. Daarom wat heerlijke sites, blogs en accounts om te inspireren en kopiëren. On-Hollands mooi van Nederlandse bodem en voorbij verre grenzen om te verleggen.

We kunnen niet kiezen welke onze absolute nummer 1 is, dus ze staan – lekker veilig – in alfabetische volgorde.

Design Love Fest

Wonen en heel veel ander moois. Lekker poppy! Vanaf je eigen bank reis je met Bri Emery mee naar de meest prachtige plekken en steel je haar inspiratiesouvenirs. Zullen we morgen een bloemenmandala maken? Of de muren flamingo pink verven?

10 favoriete blogs - Design Lovefest - Unicorns United
Beeld: Design Love Fest

Enter the loft

Bij The Loft brengen ze plekken tot leven. Let the magic work… daar zijn wij uiteraard niet vies van. En ook niet van de producten die ze verkopen in hun store…

Enter the Loft - Unicorns United
Beeld: Enter the Loft

Coco Lapine Design

Zo. Eindelijk rust. Sarah Van Peteghem van Coco Lapine Design is designer, blogger en interieurstylist en neemt ons mee naar haar serene woonwereld. Wel met een knipoog hier en daar. Ja je ziet het goed; een bed in de kast.

10 favoriete woonblogs - Unicorns United
Beeld: Coco Lapine Design

French by Design

Scandinavisch, industrieel en vintage. Nieuwe designers, DIY’s, trends, video’s. Met andere woorden: ja, dit willen we! Jij ook? Ga naar hun site en laat je meevoeren in de mooiste interieurs.

10 favoriete blogs - French by Design - Unicorns United
Beeld: French by Design

Live Loud Girl

Linda is de luide dame achter dit mooie blog. Ze is Nederlandse en woont in Dubai. Als fashionable moeder is ze erin geslaagd om haar interieur niet over te laten nemen door Elsa- en Cars-plastic, maar een kids-proof interieur te creëren waar de kleine koters zeker zo hysterisch enthousiast over zijn. En wij ook natuurlijk. Check ook haar insta!

10 favoriete woonblogs - Live Loud Girl - Unicorns United
Beeld: Live Loud Girl | Natelee Cocks Photography

Lobster & Swan

Jeska is interieurstyliste. Als kind leefde ze zich al uit op haar poppenhuis. Nu heeft ze het poppenhuis ingeruild voor een grote mensenhuis in Sussex, waar we regelmatig even binnen mogen gluren. En waar naast toffe interieurideeën ook allerlei lekkers in de keuken wordt bereid, wat dan weer met jou gedeeld wordt in de vorm van recepten. Wat zal haar mooie huis heerlijk ruiken!
10 favoriete woonblogs - Unicorns United
Beeld: Decor8 via Lobster and Swan. Fotograaf Janis Nicolay.

Milk Decoration

Prachtige beelden, mooie spullen en een styling waar je… oh my, veel te gevaarlijk dit!

10 favoriete woonblogs - Unicorns United
Beeld: Nathalie Weiss en Claire Israël op Milk Decoration

Ollie & Seb’s Haus

Deborah van Ollie & Seb’s Haus blogt je zo richting een prachthuis en een lege portemonnee. De blogger, fotografe en interieurdesigner inspireert of haar leven ervan afhangt. We zijn met name gecharmeerd van haar Insta. Misschien kun je beter niet kijken…

10 mooiste woonblogs - Unicorns United
Beeld: Ollie & Sebs Haus

Sf Girl By Bay

Bij Sf Girl By Bay vind je bohemian modern. Neem een duik in trends, productreviews en woontips. Wedden dat je zo gaat schuiven met al je spullen?

10 favoriete blogs - sfgirlbybay
Beeld: no197 Chiswick fire station en Mariell Lind Hansen for we heart via sf girl by bay

Zilverblauw

Volg het populaire blog van Zilverblauw over fotografie, interior design en het alledaagse leven van Anki en Casper, hun kroost en Pjoes. Ze tonen hun huis vanuit alle angles en het verveelt nooit.

10 beste woonblogs - Zilverblauw - Unicorns United
Beeld: Zilverblauw

Wat is jouw favoriete woonblog, site of instapost? Vertel het hieronder en misschien zien we jouw tip binnenkort terug op Unicorns United.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

1 Comment

  1. Avatar

    Fijn dat je wat blogs wilt delen, ik ben zelf ook altijd op zoek naar nieuwe leuke blogs dus kan dit altijd waarderen, bedankt! 🙂

Reageer

Navigate