5 cadeaus voor Vaderdag

Op de FlexKids Ouder App volg ik de belevenissen van de kinderen op de opvang. Ik zie dat ze aan het knutselen zijn voor Vaderdag. Vaderdag? Sjit! Dat is volgende week zondag 17 juni al! Gelukkig hebben de KDV leidsters (mijn dank is groot) samen met de kindjes al een mooi knutselwerkje gemaakt. Ik heb het nog niet gezien, maar het is vast een leuke ‘My Dad Rocks’-steen of uitgeharde bonk klei die fungeert als kaarsenstandaard. Laat het alsjeblieft, alsjeblieft, geen pennenbak zijn van pleerollen. Leuk bedacht, maar papa’s Parkerpen en Edding Marker in een kartonnen rondje vol poepmoleculen van medeouders, dat levert bij mij echt een error op. Natuurlijk denkt papa niet zoals mama, die heeft daar schijt aan, maar ik zei toch ‘Alsjeblieft?’… Enfin, wil je namens de kinderen nog iets extra’s geven, dan hebben wij de volgende tips:

Invulboekje Voor Papa

What I love about Dad is een boekje met korte invulvelden waarmee je je vader vertelt wat je zo te gek aan hem vindt. Ook echt lief is het boekje The Story of me and my Dad van HEMA. Laat de kinderen een boekje volschrijven, tekenen en foto’s plakken die laten zien waarom hij de aller-, aller-, allerbeste papa van de hele wereld is!

What I love about dad - Unicorns United
Urban Outfitters

Urban Jungle

Verhip je vader en geef hem een plant! Een plant? Jazeker, een beetje hip huis heeft tegenwoordig geen lullige plant in de hoek van de kamer maar is een ware urban jungle. Kies een ruig exemplaar, een echte mannenplant of ga voor een plant met een passende symboliek. Op Mooiwatplantendoen.nl vind je heel veel inspiratie en je kunt meedoen aan een winactie voor Vaderdag.

Mannenplant Mooiwatplantendoen - Unicorns United
Mooiwatplantendoen.nl

Cards against humanity

Ben je zelf een oud kind (lees: volwassen) met een vader die humor heeft, dan verzeker ik je dat Cards Against Humanity een absolute hit is. Het is een ‘game for horrible people’. Natuurlijk is je vader een held en geen horror, maar schrijf er een briefje bij met een knipoog en maak je klaar voor een avondje grove humor. Elke ronde stelt één speler een vraag van een zwarte kaart en de rest antwoordt met zijn of haar grappigste witte kaart. En het lachen volgt vanzelf.

Cards Against Humanity - Unicorns United
Cards Against Humanity

Love Dad tattoo

Hoezo mag je geen tatoeage? Tegen deze tattoo met ‘I love dad’ kan hij geen nee zeggen, toch? Bovendien, wat hij ook zegt; hij is al gezet. Nou ja, geplakt. Voor de gelegenheid. Gelukkig kun je hem geruststellen want je draagt deze temporary tattoo alleen vandaag.

I love Dad tattoo - Unicorns United
Happy Tatts

Handmade pennenbak

Oké, oké, toch een pennenbak voor papa. Alleen dan handgemaakt van Hinoki hout in plaats van handgemaakt van wc-karton. Goedgekeurd door mama. Bestel ‘m wel snel want hij moet nog een ritje per boot of vliegtuig afleggen om van The Monocle naar jou toe te komen.

Desk tidy pennenbak The Moncole - Unicorns United
The Monocle

Heb jij nog gave cadeausuggesties? Tof als je ze hieronder deelt!

Reageer

Navigate