APK voor je relatie in het Lloyd Hotel Amsterdam

Andrea Davina en Roel Elshout van The Relationshift geloven dat elke relatie van tijd tot tijd wat onderhoud nodig heeft. En daar bieden zij laagdrempelig hulp voor aan in de vorm van een online ‘onderhoudsprogramma’: The Relationship Program. Ook organiseren ze in samenwerking met het Amsterdamse Lloyd Hotel een Love Up Diner. Of je relatie nu spettert van liefde of de vlam uit de pan slaat; kijk elkaar eens diep in de ogen onder het genot van een liefdesmenu dat door de maag gaat.

Love Up Diner

In het restaurant van het Lloyd Hotel kunnen geliefden een tafeltje boeken en het Love Up-menu kiezen. Het is een menu die aanzet tot denken. Denk aan één oester in plaats van twee. Geef je ‘m aan je lief die zo van oesters houdt, of heb je ‘m zelf terwijl hij met zijn ogen knipperde al achterover geklapt? Tijdens het diner krijg je The Story of Us, een handgemaakt boekje, waarin jullie je liefdesverhaal kunnen opschrijven. Lief toch? Het LoveUp-menu kost € 37,50 per persoon.

Lloyd Hotel - Unicorns United
Restaurant Lloyd Hotel

Online workout

Eet je liever thuis je eigen piepers, maar wil je toch eens je relatie onder de loep nemen op een positieve manier? Boek de online workout. Deze duurt 21 dagen, kan op elk moment van de dag gedaan worden en neemt tussen de 5 en 25 minuten van jullie tijd in beslag. Dan kun je thuis lekker kibbelen over wie het laatste stukje rookworst mag. En het daarna weer goedmaken…

The Relationshift - Lloyd Hotel - Unicorns United
The Relationshift

Reageer

Navigate