Bereik je doelen met The Daily Greatness

Ah, nog een zelfhulpboek! Maar deze is wel érg leuk. Voor The Daily Greatness Journal hoef je geen plaats te maken op je uitpuilende zelfhulpboekenplank, want je gebruikt ‘m iedere dag. Het boek volgt de jaarkalender en begeleidt je op een praktische en laagdrempelige manier om je doelen te bereiken. Het is een agenda, een dagboek, een doelenboek en een tool om je voornemens om te zetten in daden. En hij ziet er ook nog eens tof uit! Je voelt je weer even een schoolmeisje met een verse agenda… alleen dan een voor volwassen vraagstukken.

The Daily Greatness - Unicorns United
The Daily Greatness

Het uitgangspunt

Hoe je de dag begint, bepaalt hoe je de dag doorbrengt. Hoe je de dag doorbrengt, kan bepalend zijn voor je toekomst. Als je de dag begint met een duidelijke intentie en een positieve mentaliteit en aan het einde van de dag reflecteert hoe je dag is verlopen, dan ben je bewuster aan het werk om datgene te bereiken wat voor jou belangrijk is.

The Daily Greatness - Unicorns UnitedThe Daily Greatness

Je eigen coach

Het boek helpt je met behulp van meditatieoefeningen, visualisatie, het vastleggen van je intenties en dromen, het benoemen waar je op een dag dankbaar voor bent en een stukje zelfbewustzijn. Daarnaast zijn er wekelijkse en driemaandelijkse check-ins die je begaan en gemotiveerd houden om je doel(en) te bereiken.

The Daily Greatness - Unicorns United
The Daily Greatness

Ga doelbewust naar de website van Daily Greatness en zorg dat je ‘m binnenkort in huis hebt. Er is ook een Daily Parental Journal, Daily Yoga Journal, Training Journal en Business Journal, als je bewuster wilt worden op een specifiek gebied. Werk aan de winkel!

Parental Journal - Unicorns United
The Daily Greatness – Parental Journal

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate