Bezoek de tentoonstelling Christian Dior, Couturier du rêve

Stel je gaat deze maand nog naar Parijs, en je wilt je in tegenstelling tot ondergetekende goed voorbereiden, dan bestel je dus kaarten voor de mooiste haute couture tentoonstelling in tijden; Christian Dior, Couturier du rêve.

Het Musée des Arts Décoratifs viert de zeventigste verjaardag van modehuis Dior met een weelderige en uitgebreide tentoonstelling. Het museum nodigt bezoekers uit voor een ontdekkingsreis door het universum van de oprichter van het huis van Dior en de illustere couturiers die hem opvolgden: Yves Saint Laurent, Marc Bohan, Gianfranco Ferré, John Galliano, Raf Simons en Maria Grazia Chiuri. Wees er snel bij, want de tentoonstelling is er nog maar tot en met 7 januari 2018. Wil je je tijd ter plekke niet verdoen aan wachttijden in de queuing capital of the world Parijs, bestel dan je tickets alvast online.

Meer Parijs

Ben je je dan toch zo lekker aan het voorbereiden kijk dan ook even naar de fijnste hoteladressen, eetadressen, shopadressen en Parijse kinderconceptstores. En hoe je te transformeren in een Parisienne. Oh ja, en breng alsjeblieft nog een bezoekje aan Colette. De conceptstore sluit 20 december, the end of an era…

Bestel het boek

En stel dat je niet gaat deze maand, dan bestel je het Dior boek toch gewoon online.
Dior Boek - Unicorns United
Thames & Hudson

Credits 3-luik beelden: © Photo Les Arts Décoratifs / Nicholas Alan Cope

Reageer

Navigate