December: Fairy dust all over the place!

Sta morgen een uur eerder op om je meterslange vlechten te perfectioneren en doop je gezicht in een bak glitters. Reserveer het beste plekje op je favoriete unicorn. Verlies een schoen en zet de ander voor de haard. Waterproof je wimpers voor als er per ongeluk een vleugje fairy dust in je oog komt. Pak wat extra zwavelstokjes in en duw je zacht gescrubde lippen op de slijmerige mond van de eerste de beste kikker die langskomt. Poef…hallo prins. Stippel de route naar je huis uit met speltbroodkruimels, zodat zelfs de wijzen uit het oosten je voordeur kunnen vinden. Snuffel aan lijntjes giggle powder en blaas kushandjes naar alle lieve feeën.

Klokslag december… Eindelijk, na 11 maanden wachten, is daar -ding dong- de meest magische en sprookjesachtige tijd van het jaar. En dit jaar kabbelen we niet rustig van feestdag naar feestdag, maar storten een load aan fluweelzacht elvenstof over alle donkere en feestelijke dagen. De hele maand staat bol, bal en bubbel van betoveringen. Alsof er ergens achter in een magazijn een pallet verwaarloosde elfjes is gevonden die afgestoft en vrijgelaten zijn, dalen er grote hoeveelheden sprankelende spetters en grote glitters over de wondere wereld. De gevleugelde meisje weten niet hoe snel ze de boel flink op kunnen schudden met hun toverstokjes. Let’s december it!

Wij staan te trappelen met boeken om in te bijten, zonde om op te eten popcorn en makkelijk te maken mandarijntjesijs. Ontspan bij het vervolg op Sneeuwwitje. We geven aandacht aan stoere, kwieke oma’s, stellen je voor aan Lars die het perfecte gedichtcadeautje voor je kan maken en, en, en… Kortom, we gaan jingle all the way. Geniet met volle teugen van de mooiste maand, want voor je het weet begint ABBA te zingen om je een fantastisch nieuwjaar toe te wensen.

Cheers, op prachtige afsluiters en goede voornemens!

The Unicorns

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate