Durf jezelf te zijn met ‘Het blauwe wonder van Mine’

Hyshil Sander. Je hebt haar naam hier al twee keer voorbij zien komen. Ze maakte de illustraties voor het mooie mama-juwelen-merk Lennebelle Petites en voor de Stylish Cityguide New York, Londen, Milaan, Parijs. Ook bracht ze het boek Bijdehand uit, waarin ze je ‘leert’ handletteren. Nu heeft ze haar eerste kinderboek uitgebracht: Het blauwe wonder van Mine. Het kinderboek gaat over de kracht van fantasie en jezelf durven zijn. Lees het voor aan je kleine koter en steek er zelf ook nog wat van op.

Het blauwe wonder van Mine - Hyshil Sander - Unicorns UnitedPowerpotlood

Speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar creëerde ze het meisje Mine (‘mee•nah’). Ze leeft in een potloodgrijze wereld. Ze gaat elke dag naar school, zoals iedereen, maar voelt zich niet altijd zelfverzekerd. Terwijl ze bij de schoolbibliotheek helpt, ontdekt ze een magisch blauwe potlood, maar nog belangrijker: ze ontdekt haar eigen kracht.

Het blauwe wonder van Mine gaat over onzekerheden en de schoonheid van het overwinnen daarvan. Het gaat over de kracht van creativiteit die alle kinderen in zich hebben. – Hyshil Sander

Mine, mine, mine

Echt wat voor jou(w) (kind)? Vanaf 17 juni is het boek verkrijgbaar, maar je kunt alvast een pre-order plaatsen bij Bol.com. Bekijk nog meer prachtig werk van Hyshil op haar site en volg haar op Instagram voor updates en om prachtige plaatjes op haar feed te bewonderen.

Het blauwe wonder van Mine - Hyshil Sander - Unicorns United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate