Een versje voor jou. Van plezierpoëet Lars.

De Rotterdamse schrijver en dichter Lars van der Werf rijmt de liefde, verst over gemis, beschrijft verdriet en verwoord verlangen. In de vorm van kleine versjes die hij typt op zijn retro blauwe typemachine. Op diezelfde typemachine schreef hij de inhoud van twee poëziebundels en hij maakte een poesieboekje (back to the eighties!) voor volwassenen. Ook dicht hij op maat. Een persoonlijk versje voor jezelf of iemand die je lief hebt. Waar je ook voor gaat, voor een boekje of versje op maat; je Valentijn zal er blij mee zijn.

Gedichtje van mijn ‘dinnetje’

Voor mijn verjaardag kreeg ik dit gedicht op maat van mijn dinnetje Vanes. Ze gaf Lars input voor het gedicht en hij schreef een prachtige tekst over eenhoorns, die prominent pronkt aan de muur. Een versje op A5 formaat, met handgeschreven aanhef en getypte tekst. Een van de liefste, persoonlijkste en mooiste cadeautjes die ik ooit heb gehad.

Gedichtje Unicorns - Lars van der Werf - Unicorns UnitedGedichtje voor jou

Wil je een versje op maat laten maken voor je lief of maatje? Hou dan de Facebook-, Twitter– en Instagram-pagina van Lars in de gaten. Hier kondigt hij Versjes op maat-sessies aan, die hij houdt door het hele land. Daar maakt hij op verzoek en on the spot een versje naar jouw wens.

Brievenbus-boekje

Ik kreeg naast het versje-op-maat ook het Vriendenboekje voor Volwassenen van Vanessa. Natuurlijk heb ik het boekje gelijk weer teruggegeven zodat ze er als eerste in kan schrijven. Het boekje koop je o.a. hier. En dan heeft hij dus nog twee hele leuke boekjes geschreven, namelijk Versjes van Lars en Heb Lief. Echte cadeauboekjes die perfect door de brievenbus passen op 14 februari! Of gewoon, zomaar. Omdat je Lief Hebt.

Versjes van Lars - Lars van der Werf - Unicorns United

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate