Fabienne Chapot Lion Collectie voor het Antoni van Leeuwenhoek

Deze week lanceerde Fabienne Chapot in samenwerking met DNA Gala de exclusieve ‘Fabienne Chapot Lion Collectie’. Deze bestaat uit een t-shirt, make-up bag, telefoonhoesje, portemonnee, sleutelhanger en signature piece van het merk; the Perfect Blouse. Kenmerkend: de leeuwenprints. Deze symboliseren strijdbaarheid en kracht, want de opbrengst gaat volledig naar het Antoni van Leeuwenhoek, waar ze zich bezig houden met immuuntherapie-onderzoek. Dat noemen we nog eens de handen ineen slaan! 

Lion Collection Fabienne Chapot The Perfect Blouse - Unicorns United
The Perect Blouse
The Lion Collection keychain Fabienne Chapot - Unicorns United
Lion Keyholder
Jannah Jumpsuit Fabienne Chapot - Unicorns United
Jannah Jumpsuit

 

Dit project gaat me aan het hart. Nog steeds komen talloze mensen, op wat voor manier dan ook, in aanraking met deze vaak ongeneeslijke ziekte. Door immuuntherapie wordt kanker met lichaamseigen cellen bestreden op een uiterst effectieve manier. Ik voel me betrokken bij dit mooie doel en ik ben dankbaar dat ik als ondernemer op deze positieve manier een bijdrage kan leveren. – Fabienne Chapot

De Fabienne Chapot Lion Collection zal een jaar lang verkrijgbaar zijn en de totale opbrengst zal tijdens het DNA Gala op 24 november 2018 bekend gemaakt worden. Je koopt de collectie, die aangekondigd wordt met “Fight like a lion, fight with us against cancer” hier.

Reageer

Navigate