Februari: verliefd op de liefde

Het thema Liefde in februari. Voorspelbaar. Maar kom op: wie houdt er niet van de liefde? Van Robert ten Brink en liefdesbrieven geschreven met natte inkt. Van rode rozen en onder een truitje vozen. Van vlinders die je niet kunt bedwingen en die in je buik de weg niet kunnen vinden. Het aanbidden, beminnen, de magie van liefdesgodinnen. De onzekerheid, van wow, overtijd. De schaamteloosheid door blindheid. De rode konen of oortjes van stoute woordjes. Van All You Need Is Love tot All By Myself. De pijn, ja, zelfs de pijn is fijn. Op de klanken van Justin een rivier wegjanken. Ongegeneerd meezingen, krijsen zelfs, en toch weer je woede bedwingen. Maak-goed-seks en hop, weer terug naar je ex. Zijn gedichten die je weer voor zijn charmes doen zwichten. En serenades die leiden tot buitensporige escapades. Zoals Romeo en zijn Juliette. Of was het stiekem toch Romeo en Cupido? Dit alles lief, is liefde. Klinkt het als nagels-op-een-krijtbord in je oren?

We begrijpen het. We zullen deze maand niet alleen maar met suikerharten strooien en Barry White draaien. Geef ons een kans. We vieren de liefde anno 2017 en nemen je mee naar insider Parijs, maken een tongstrelende red velvet crêpe cake voor je, vertellen je over twinsouls en shoppen – oh la la – sexy bralettes en korsetten. Oh ja, en we geven een tipje van de sluier hoe onze trouwjurk eruit ziet. Wees gerust: we trouwen niet als een overdadige witte roomsoes.

Liefje, duifje, schatje, honnepon, poes, als het je benauwt, laten we dan even een time-out nemen in februari. We beloven je dat we in maart weer onze fierceness teruggevonden hebben. Maar laat ons even. Laat ons gewoon even een sukkel voor de liefde zijn.

XOXO

De Unicorns.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate