Futuristische sneakerboutique Solebox opent in Amsterdam

Sneakerfreaks opgelet! Solebox is het winkelwalhalla voor liefhebbers van sneakers. Na Berlijn, München en Wenen was het dit weekend de beurt aan Amsterdam om een Solebox sneakerboutique te openen. De winkel is beyond expectations. Het ziet er te gek uit en ze hebben een heel grote feature: een Deadstock Section! Of je nu met – liever wel – of zonder sneakers de deur uit loopt, deze winkel (met een vloeroppervlak van circa 221 m²!)  is echt jouw bezoekje waard.

Flirty feet

Solebox Amsterdam heeft een futuristische labaratorium-look. De sneakers hangen boven labaratoriumtafels en flirten stuk voor stuk met je voeten. Natuurlijk hebben ze gangbare modellen, maar ze staan er juist om bekend dat ze exclusieve modellen in hun collectie opnemen, die vaak moeilijk te verkrijgen zijn.

Deadstock Section

Sterker nog; de winkel heeft zelfs een Deadstock Section. Tijdens de opening werden oude modellen die al lang niet meer te koop zijn opnieuw aangeboden voor de reguliere verkoopprijs. Denk aan de Nike Air Max 97 ‘Silver Bullet’, Ronnie Fieg x Adidas Consortium Ultra Boost Mid en Yeezy Boost 350 V2 ‘Core Black/White’. Was je er niet bij, niet getreurd, de deadstock collectie wordt ook na de opening regelmatig opnieuw aangevuld. Op hun Facebookpagina blijf je op de hoogte van de laatste updates hierover.

Genoeg geluld, op naar de Nieuwezijds Voorburgwal 240 in Amsterdam. De winkel is zeven dagen per week geopend. En lukt je dat niet, check dan even deze gave sneakertjes uit die Esther je laatste tipte in haar maandelijkse shopping.

Solebox Amsterdam 5 - Unicorns United
Solebox
solebox - amsterdam - 1 - Unicorns United
Solebox
solebox - amsterdam - 2 - Unicorns United
Solebox
solebox - amsterdam - 0 - Unicorns United
Solebox
solebox - amsterdam - 3 - Unicorns United
Solebox

solebox - amsterdam - 4 - Unicorns United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate