Gisou: ‘bee based’ haarproducten van Negin Mirsalehi

Negin Mirsalehi komt uit een familie van bijentelers. Ze ontdekte dankzij een zelfgemaakt goedje van haar moeder dat de beste voeding voor haar haar rechtstreeks uit de bijenkorf kwam. Ze volgde in de voetsporen van haar voorvaderen door verder te gaan in de bijen-business, maar dan wel op haar eigen manier. Ze introduceert het merk Gisou. Een beautylijn voor je haar, gemaakt van bijenproducten, rechtstreeks uit de Mirsalehi-bijentuin. En geloof ons: je haar wordt beeldig van dit bijengoedje!

De Gisou lijn bestaat uit vier producten. Twee producten gebaseerd op honing en twee met een basis van propolis. We zetten ze voor je op een rijtje.

Gisou kam Negin Mersalehi - Unicorns United
Gisou

4 x Bij

De Gisou Honey Infused Hair Mask is een intensief voedend haarmasker verrijkt met honing uit de Mirsalehi-bijentuin, geformuleerd om het haar te hydrateren en aan te vullen en tegelijkertijd de elasticiteit, glans en beheersbaarheid te verbeteren. De Gisou Honey Infused Hair Oil heeft verschillende toepassingen. Je kunt het dagelijks gebruiken als een pre-styler en finisher, je kunt een paar druppels toevoegen aan je haarmasker of in je haar doen gedurende nacht.

De Gisou Propolis Infused Texturizing Wave Spray creëert een ware beachlook zonder dat je haar zwaar, plakkerig of droog wordt en de Gisou Propolis Infused Heat Protecting Spray beschermt je haar tegen beschadiging van warmte, zoals van de föhn en de zon.

Plus!

Ken je dat? Dat je je haren uit je kop staat te borstelen en kammen met paddle borstels, fohn borstels, toupeerkammen en tangle teezers? Dat is dankzij deze producten straks verleden tijd. Maar vergeet niet om ook geschikte hardware aan te schaffen. De perfecte kam: de texture comb.

Gisou kam Negin Mersalehi - Unicorns United
Gisou

Keuzes, keuzes

Natuurlijk koop je het allerliefste de hele set, maar mocht dat ten koste gaan van je dagelijkse boterham (of quinoa breakfast bowl), dan adviseren we te beginnen met de haarolie omdat deze meerdere functies heeft en je er lekker lang mee doet of koop de Wave Spray, gewoon, omdat we zo ontzettend houden van die waanzinnige warrige strandcoupe.

Negin Mirsalehi - Gisou
Negin Mirsalehi – Gisou

Reageer

Navigate