Inspiratie: te mooi, te lekker en te veel calorieën-taarten

Wat nou: één stukje? Heb je binnenkort een feestje en de komende weken een lege agenda? Ga dan aan de slag met een van deze ‘van best te doen tot serieus onmogelijk om te maken’-taarten. Haal de meesterpatissier in jezelf naar boven en bak krokante bodems, klodder hysterische kleuren en tover feestelijke toppings. Stap in de wereld waar de calorieënbommen je om de oren vliegen en suiker niet mag, maar moet. Wie wil er een stukje overdadig geluk?

Snoep, bloemen en donuts

De gasten laten spontaan hun cadeaus op de grond en hun mond open vallen. Wat staat daar op tafel? Is dat een stylish snoeptaart? Zijn het echte bloemen? Maak ze na of geef er je eigen draai aan. Kijk op (1) Poppytalk, (2) Lovely indeed, (3) Designlovefest.

Taarten-UnicornsUnited

 

Subtiel de show stelen

Deze stralen van de tafel af en jij straalt lekker mee. Het maken van deze taarten kost namelijk helemaal niet zo veel tijd, dus heb jij tijd over voor een uitgebreid make-upje en extra kledingcheck. Heb je een lade vol chocola, discodip of plastic veestapel, dan is het kat in het bakkie. Kijk op (4) Renée Kemps, (5) La Pêche Frêche, (6) Petit & Small.

Cake Trio - Unicorns United

 

Oh my choco!

Bij het zien van deze donkere beauty’s wapper je eerst de gedachte aan straks vet, volgevreten en misselijk op de bank hangen weg. Misschien mag je hem niet eens eten. Ben je ouder dan 35 jaar? Dan heb je nooit meer genoeg jaren voor je om al die calorieën te verbranden. Rennend eten mag wel. Melk en puur genieten! Kijk op (7) The Design Files, (8) Kinfolk, (9) Apt. 34.

Taarten deel3 - Unicorns United

 

Er niks van bakken

Sta je nu stijf van de stress, laat het bakken dan aan iemand anders over. Ga naar een van deze zes fijne taartadresjes en versier zelf de taart met deze toffe taart topper. Ben je geen doorgewinterde taartfan – euh, serieus? – maak dan een ouderwets hippe chipolatapudding, volgens ‘geheim’ familierecept. En wat je ook bakt of koopt, serveer het altijd feestelijk met een heerlijk glas champagne. Wij zeggen; Cheers!

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate