Kleine cadeaus van de Sint voor in je Louboutins

Ja hoor, de Sint is aangemeerd, de pieten zijn onderwerp van discussie, de schoorstenen geveegd, we rijmelarijen erop los van likmevestje, neuriën mee met het tenenkrommende ‘pepernoten, pepernoten, pepernoten, pepernoten’ van Henk Westbroek en Henk Temming, proppen ons intussen vol met pepernoten en onze unicorns trippen van enthousiasme als ze hun dikke maat Amerigo op de daken horen trappelen.

Spanning en suiker

We vragen ons af: laten we onze kinderen al hun schoen zetten of houden we het nog een jaartje stil dat Sinterklaas in het land is? Sinter-wie? Nooit van gehoord. Dat scheelt weer wekenlang stuiterende kinderen in huis die bol staan van de spanning en suiker. En we besparen ze dit jaar een trauma, want ze hoeven nog niet jankend op schoot te zitten bij ome Johan.

Forty-One

Ach, we zijn de beroerdste niet en laten de Sint niet voor niets halsbrekende toeren uithalen. Dit jaar zetten we gewoon nog even onze eigen Louboutins en Vans. Een klein cadeautje voor mama van rond de tien euro. Passen ze niet in onze bescheiden Nike Air Force (Forty-)One? Dan passen ze vast in de pakjeszak op 5 december. En voor Amerigo bakken we – zoals een goede moeder betaamt – een lekker worteltaartje, die nog even op smaak kan komen in de schoen. Eerlijk oversteken?

 

Schoencadeautjes voor in je Louboutins of Vans - Unicorns United
Bron: Ban.do

Wie schrijft die blijft

Dus hoeft niet mee in de zak van Sinterklaas. Schrijf chic met de bulletpen van HAY. De pen kost 7 euro, is er in metallic goud, paars en groen en doet alle kantoorpennen om je heen instant verbleken.

.

 

Schoencadeautjes voor in je Louboutins of Vans - Unicorns United
Bron: Mango

Schoen-pins

Oef, we vinden alle pins en broches zo leuk, maar deze variant speciaal voor je sneakers is wel echt te gek! Een cadeautje van in, zo hop, op je schoen. Mango verkoopt het hartje, I’tje, You’tje en handje voor 9,95 euro.

 

 

 

Cadeaus voor in je Louboutins en Vans - Unicorns United
Bron: Mango

Kusbaar toilettasje

Kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus, kus. Dank u Sinterklaasje. (9,99 bij de Mango, Sint)

 

 

Cadeaus voor in je Louboutins en Vans - Unicorns United
Bron: de Bijenkorf

Sippen met Libbey

Waar is dat feestje? December barst straks van de feestjes. Maar ook de oppas is op pad, dus hier thuis is dat feestje. Met deze prachtige coupe, mis je nooit een cocktail. De Hobstar coupe koopt de Sint voor 9 euro bij de Bijenkorf.

 

 

 

Cadeaus voor in je Louboutins en Vans
Bron: H&M

Gouden geurpeer

De watermeloen is way-back, de ananas op z’n retour, 2017 wordt vast het jaar van de peer. Eindelijk een die past bij menig bodytype. Deze kaars in keramieken peerhouder geurt nog lekker ook. 5,99 euro bij de H&M. Inpakken en wegwezen!

 

 

 

Cadeautips voor in je Louboutins en Vans - Supergezond - Unicorns United
Bron: Bijenkorf

Supergezond

In december verdwijnt de banketstaaf in de holle kies en de wortels vliegen de deur uit, dus een beetje gezond eten in de tussentijd kan geen kwaad. Van boerenkoolrecepten tot superaardbeienjam. 12,95 kost dit supergezonde boekje. Of zijn we dan aan het overvragen Sint?

 

 

 

Cadeautips voor in je Laboutins of Vans
Bron: Sissy-Boy

Trekkoordtasje

Dit tasje met cactusprint en trekkoord is niet voor de gymspullen of pyjama van je kleintje, maar een kleiner exemplaar voor jou, voor je yogapakje of negligé. Te koop voor een bodemprijs van 3,99 euro.

 

 

Cadeautips voor in je Louboutins en Vans - Unicorns United
Bron: Hema

Nooit genoeg notes

Hema is koning in goedkope blij-makers. Neem nu dit mooie gelinieerde notitieboekje met harde kaft en gouden dessin plus leeslint. Deze uitbreiding van je notitieboekjescollectie koopt Sint voor slechts 4 euro.

 

 

 

Cadeaus voor in je Louboutins en Vans - Unicorns United
Bron: Bershka

Ponpon hanger

Met deze ponpon hanger van 7,99 euro cheeren we onszelf elke dag weer naar de finish: bed. Dit keer geen hysterische kleuren, maar stijlvol zwart. Geen echt bont, maar fake fur. Yell, yell, yell!

 

 

 

Cadeautips voor in je Louboutins en Vans - Unicorns United
Bron: Pantoufle

Handgemaakte hanger

Ja Sint, een hanger. Voor een sjaal, keukendoek of sieraden. We vinden ‘m zo mooi omdat ‘ie niet alleen functioneel is, maar ook fantastisch voor je interieur. Deze handgemaakte messing hanger uit India koopt u voor 7 euro bij Pantoufle.

 

 

 

Dank u Sinterklaasje.

PS. Mocht u wat ruimer in uw budget zitten, dan wordt een schoen in onze schoen ook ontzettend gewaardeerd… Yeah, we know. Nu overvragen we echt…

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Comments are closed.

Navigate