Lennebelle Petites Jewelry: voor mama en haar kleine meid

Lennebelle Petites is de collectie van ontwerpster Lenneke Kooijman, waarin ze de liefde tussen moeder en kind vangt in sieraden. Ze maakt de mooiste You Saturn-ed my life around, Stargazer en You colour my world like a rainbow kettingen en armbanden. Het perfecte cadeautje (voor de feestdagen) om de magische connectie tussen moeder en kind te vieren.

Moederliefde

Het idee om deze collectie te maken ontstond toen Lenneke moeder werd van haar eerste dochter Mette. Lenneke: “Ik geloof echt dat het moederschap een van de meest fantastische, dankbare en uitdagende dingen is die in een vrouw haar leven kan overkomen. Toen ik mijn dochter voor het eerste ontmoette was ik compleet verrast door mijn overweldigende gevoel van liefde voor haar.” Die moederliefde vertaalt ze in armbanden en kettingen voor moeders, armbanden voor kindjes en armbandensets voor moeder en kind om de connectie te onderstrepen.

Mamma Stories - Lenneke Mette - Unicorns United
Lenneke met haar dochter Mette

Magisch duo

Voor de eerste collectie werkte ze samen met grafisch designer (en tevens moeder) Hyshil. Op onze site kon je eerder de illustratiestijl van Hyshil bewonderen in het boekje: The Stylish Cityguide. Met Lenneke ontwierp ze naast haar eerste collectie ook de stijlelementen op de verpakkingen en op de website van Lennebelle Petites.

Mamma Stories - Hyshil - Unicorns United
Hyshil met haar dochter Lokelani

Mama Stories

Lenneke is niet het enige talent in huis. Haar vriend Joey maakt de mooiste Mama Stories: (video)portretten van inspirerende vrouwen die hun gedachten en gevoelens delen over moederschap en hun kijk op het leven en werk geven. Hier bekijk je de Mama Story van Lenneke en haar dochter Mette.

Let it snow video

Voor kerst maakten Lenneke en Joey een hele mooie Let it snow video. Misschien is dit wel het meest mooie en zoete filmpje dat je deze feestmaand gaat zien.

Subtiele Santa-hint

Geef Santa een subtiele hint en deel de videolink en website met hem. Wie weet schittert er met kerst wel een heel fijn sieraadje om jouw arm (en die van je dochter). Een sieraad dat je met trots draagt. Zit Santa te suffen en pakt hij de hint niet op? Dan druk je gewoon lekker zelf op de Add to Cart knop. Ja toch?

Beelden: Lennebelle Petites

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate