Unicorns United: let’s celebrate!

Vandaag vieren we dat Unicorns United het levenslicht ziet, dus we stellen ons, tussen het feesten door, graag even aan je voor.

Op Unicorns United tippen we je MOOIe hebbedingen. Vertellen verhalen over mooie MENSEN. We MAKEN DIY’s en gerechten waar jij weer indruk mee kunt maken. Voegen een snufje MAGIE toe, waarvan het gaat sprankelen. En nemen je MEE op reis, van Rotterdam tot aan de Regenboog. Ga je mee?

Wie zijn wij?

Wij zijn vier best-wel-gerse Rotterdamse meiden (eigenlijk al vrouwen), die regelmatig samen hun Unicorn uitlaten. Want we zijn dromers, maar ook doeners. En daarom doen we nu waar we van dromen. Mooie dingen delen. Zonder ze mooier te maken dan ze zijn. Want daar zijn we dan weer Rotterdammerts voor.

Wat kun je van ons verwachten?

Je leest over hotspots of juist verstopspots. Interviews met inspirerende mensen die een ambacht beoefenen of juist een nieuw ambacht hebben bedacht. Geven tips waar je teveel van gaat shoppen. We delen recepten waar je van gaat watertanden maar nemen je ook mee op eet-date in het bejaardentehuis. Waar food er niet zozeer toe doet, maar een interview wel food-for-thought op kan leveren. En soms, heel soms, geven we je een klein inkijkje in onze ziel. Die niet altijd mooi is, maar wel heel herkenbaar kan zijn. Wees gerust: we gieten er een luchtig sausje overheen.

Celebrate!

We trappen af met het thema ‘Celebrate’. De komende tijd trakteren we je op feestelijke DIY’s: van toffe taart topper tot stylish slinger. Tippen je shoppingpagina’s met cadeautips. Delen banketboeken, die er zo smakelijk uitzien dat je er direct je tanden in wilt zetten. Geven je een inkijkje in het datingavontuur “Hoe vind ik een man in het park?”, wat een feestje is om te lezen. Nemen je mee naar de bakermat van de Champagne; ons favoriete feestdrankje. En we proosten op jou, dat jij hier bent. Cheers!

Hoe is het zo gekomen?

Natuurlijk zijn we fierce. Strak in het pak met hoge hak. We run the world! Op sommige dagen. Op de andere dagen verruilen we de croptop voor hansop en vleien we onszelf samen met stress, cellulitis en afgebladderde nagellak op de bank. Terwijl we op Instagram, Pinterest en blogs kijken hoe de rest van de wereld wel f#cking fabulous aan het ‘lopen te wezen’ is. We have to work our magic!

We besluiten om United Unicorns op te starten. In onze 24/7 druk-druk-druk-doenerij met zinnige en onzinnige dingen, is er nog ruimte om met al onze talenten en beperkingen dit platform op te starten. We willen moois delen, waar wij blij van worden en jou blij mee willen maken. We verklappen; we really have to work our magic om dit naast die drukdoenerij voor elkaar te krijgen.

Magie

En dat stukje magie zit in iedereen en zal voor iedereen anders zijn. Het moet alleen wat vaker uitgelaten worden om jezelf en anderen te verrijken en daarmee de wereld een klein beetje mooier te kleuren. Wij vatten het in: “We gaan even onze unicorn uitlaten”. We nodigen je van harte uit om mee te lopen. Je kunt ons met onze unicorns vinden bij de rechter boom aan het begin van de regenboog. Kun je ons daar niet vinden? Dat ontmoeten we je graag hier.

Logo Unicorns United

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate