Nieuw magazine: Elle Bloemen

Hallo bloemenmeisje, we hebben nu toch zo’n leuke tip voor je! De redacties van ELLE en ELLE Decoration hebben samen met Mooiwatbloemendoen.nl een speciale editie gemaakt: ELLE Bloemen. Een 76 pagina’s tellend magazine vol bloemen. Wat je kunt verwachten? Denk aan mode, interieur en eten met bloemen in de hoofdrol.

ELLEBloemen - UnicornsUnited
ELLE Bloemen – Unicorns United

Van horticouture tot gave gieters

Het magazine staat bomvol bloemen, namelijk een Instagram interieur dat tot leven komt met bloemen, visagie met flora, een ‘neus’ die vertelt over geuren, een interview met (bloemen)kunstenaars Elspeth Diederix en Azuma Makoto, horticouture (van Gucci’s Floraprinsessen tot de tuinen van Yes Saint Laurent), fleurig spul zoals een gave gieter en 9 vazen voor fraaie boeketten, en natuurlijk leer je de fijne kneepjes van het bloembinden. Oh ja, en check ook nog even je bloemenhoroscoop, want bij elk sterrenbeeld hoort een specifieke bloem. Deze horoscoop kun je ook maandelijks checken op Mooiwatbloemendoen.nl.

Bloemenhoroscoop - Unicorns United
ELLE

Op de mat en in store

Heb je een abonnement op ELLE? Dan ligt de speciale bijlage als het goed is net bij je op de mat. Heb je een abonnement op ELLE Deco, dan ontvang je hem op de eerste echte lentedag: 21 maart. En ze zijn natuurlijk ook in de winkel verkrijgbaar. Woon je in het Verenigde Koninkrijk, Duitsland of Frankrijk, dan kun je ook daar (binnenkort) de ELLE Flowers, ELLE Blumen of ELLE Fleurs bewonderen.

Heb jij nog iets bloemigs dat je graag wilt delen? Laat het ons hieronder weten!

Reageer

Navigate