Shoppingtips voor het vrouwelijke feestbeest

Een vrouw. Een celebration. Een cadeau. “Wat wil je hebben?” Natuurlijk antwoorden wij vrouwen: “Je hoeft niets te geven. Dat je komt, dat is het cadeautje.” En dat vinden we ook. Toch kunnen we het enorm waarderen om verrast te worden. Maar waar maak je ons vrouwenvolk dan blij mee?

Laten we wel wezen; we kunnen best kritisch zijn. We houden van mooie dingen. Het zit ‘m niet in de prijs, maar in het materiaal, in het verhaal erachter, in het merk, of juist geen merk, in de herkomst, in de ontwerper, in de authenticiteit, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Misschien nog wel belangrijker: dat iemand speciaal voor jou een cadeau uitkiest met aandacht. Wij helpen je graag op weg met deze zorgvuldig geselecteerde shoppingtips. Misschien zit er wat bij voor de vrouw in kwestie of voor jezelf natuurlijk!

Lex Pott Vaas - United Unicorns
Bron: Lex Pott
True Colour vazen van Lex Pott

Wie wat te vieren heeft krijgt vast en zeker bloemen. Geef haar een designvaas cadeau van ontwerper Lex Pott. Deze &Tradition True Colour LP3 vaas maakt onderdeel uit van een collectie van zeven vazen. Lex Pott heeft onderzoek gedaan naar de kleuren van metaal. Als koper wordt gevonden in de natuur, dan heeft het bijvoorbeeld een groene gloed. Deze intense kleur zie je terug in de vaas, evenals de kleur koper zoals we die kennen. De vaas is er in verschillende vormen, kleuren en maten. Vanaf circa 99 euro koop je een echte Lex Pott. De groene versie kost 199 euro. Wij zouden het liefst onze creditcard trekken en de hele collectie aanschaffen, want wij kunnen niet kiezen. En jij?

 

Tocca Rollerball - Unicorns United
Bron: Anthropologie
Parfumtrio Tocca Rollerball

Mode- en parfumhuis Tocca’s ontwikkelt geuren die doen denken aan vervlogen romantische tijden, maar dan met een nieuwe, frisse en onverwachte twist. De parfums zijn op en top vrouwelijk en gegoten in charmante rollerball flesjes, die we nog kennen uit grootmoeders tijd. Anthropologie heeft twee sets met ieder drie flacons. De set Daydreamers met de geuren Simone, Liliana en Stella is ideaal voor vrouwen met een jeugdig joie de vivre. De geuren Cleopatra, Florence en Colette in de Stargazers set zijn perfect voor de mysterieuze vrouw. Welke past bij jou of de vrouw in kwestie? Je koopt ze hier.

 

Unicornhoofd - Unicorns United
Bron: White Faux Taxidermy
Unicorn aan de muur

Paisley en Marcos zijn in het dagelijks leven zakenpartners en partners in de liefde. Naast hun liefde voor elkaar, koesteren ze een grote liefde voor dieren en design. Daarom richtten ze het label White Faux Taxidermie op. Ze maken faux dierenhoofden voor aan de muur. Ze zijn dus niet echt, maar wel echt gaaf. Je kunt kiezen uit wolven, herten, olifanten en unicorns. Onze keuze is dus snel gemaakt! Iedere zus, moeder, vriendin, tante en buurvrouw kan wel een unicorn in haar leven gebruiken, dus die van jou ook. De unicorn hiernaast is roze met goud (lekker hysterisch), maar ze zijn er ook helemaal in het wit en in andere kleurencombinaties. Bestel ze hier.

 

By 1 Oak oorbellen - United Unicorns
Bron: BY1OAK
Mix & match oorbellen van By1Oak

Groot, klein, geflapt, elfenlelletje, één gaatje of drie op een rij; het is tijd om de haren omhoog te gooien en de oren te laten zien. Het liefste met de oorjuweeltjes van sieradenmerk By1Oak. Ze zijn een streling voor het oor én oog. De ontwerpen van Chrissie Vreeker en Rachelle Bleeker zijn verfijnd en funky en de materialen zijn kwalitatief. Je bestelt de oorbellen per stuk, waardoor je er fijn op los kan mixen & matchen. Koop een dreamcather-, shooting star- en/of Jacky O-oorbel. Kies de oorbellen die qua stijl en – nog leuker – qua naam bij haar of jou passen. Oh ja! Je kunt hier ook kettingen, armbanden en ringen kopen en een speciaal verzoek voor een persoonlijke touch indienen.

 

Vintage Champagne Coupes - United Unicorns
Bron: United Unicorns

(Vintage) Champagne-coupes
Bubbels zullen vast niet ontbreken op haar feest. Koop mooie champagnecoupes waarmee de dame in kwestie zich instant een ware Monroe waant. Natuurlijk kun je ze kopen van prachtige merken zoals Iittala, Schott Zwiesel of zelfs Ralph Lauren Home. Wij zijn daarentegen zeker zo gecharmeerd van vintage coupes uit de jaren ’20 t/m ’50. Je vindt ze op Marktplaats, Etsy of struin marktjes af op zoek naar de perfecte vintage vondst. Zoek je een way-out cadeau? Neem haar mee naar de champagne. We geven je hier tips voor een (alternatief) reisje bubbelen.

 

 

Op zoek naar een echte mannengadget of dit-is-echt-te-cute kindercadeau? Lees dan hier en hier verder. Shopse!

Bron hoofdbeeld: By1Oak

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate