Shoppingtips voor de mannelijke levensgenieter

Zoek je een feestelijk cadeau voor een man, verval dan niet in de geijkte boekenbon, fles wijn of aftershave. Niets mis mee. Hij zal er blij mee zijn, echt. Maar dat kan beter. Omdat we in een feeststemming zijn, zochten we cadeaus uit voor levensgenieters. Culinaire cadeaus, muzikale cadeaus en jawel, ook boeken. Maar dan wel boeken die perfect passen bij jouw fantastische stoere man.

MWT oestermaatje - Unicorns United
Bron: Malle W. Trousseau
Handig en prachtig oestermaatje

Zelfs de meest doorgewinterde oesterliefhebber die alle oestertools al heeft, kun je waarschijnlijk verrassen met dit duocadeau: een mooi oestermes van hard staal met palissander handvat plus een handbeschermer van natuurlijk leer. Geen geklooi meer, geen ongelukjes meer, maar mooie smaakvolle oesters, zonder gruis. Het duo zit in een mooi vormgegeven doosje. Doe er een dozijn oesters bij en je maakt je cadeau helemaal compleet. Laat de man maar man zijn met zijn nieuwe tool en ga jij maar lekker oesters slurpen. Wel op elegante wijze, uiteraard! Je koopt ‘m hier.

 

The Fantastic Man - Unicorns United
Bron: Fantastic Man
Mooi boek over mannen: Fantastic Man

Fantastic Man is de cult stijlbijbel voor mannen. Het gaat niet over in of uit. Niet over gin of vermout. Niet over baarden en barbers. Het deelt ‘gewoon’ mooie dingen voor mannen die ‘eigen’ zijn. Uitgeverij Phaidon heeft ter gelegenheid van het tienjarig bestaan een prachtig boek uitgebracht, waarin 69 van de ’s werelds meest invloedrijke en creatieve mannen aan bod komen. Was er nog een pagina geweest, dan zou jouw man in kwestie natuurlijk nummer 70 geweest zijn…

 

 

Marshal Stanmore Speaker - Unicorns United
Bron: Marshall
Marshall Stanmore-speaker

Deze kent hij vast nog wel, van de jaren dat hij als tiener uren op zijn gitaar aan het pingelen was. De Marshall Stanmore is alleen geen versterker, maar een speaker. Het combineert de vintage look (met analoge knoppen) met de technische mogelijkheden van nu. Je kunt ‘m op je telefoon aansluiten met een kabel of gebruik maken van een bluetooth-verbinding zodat je ‘m op afstand kunt bedienen.Te gek voor een groovy sound op de achtergrond. Of op de voorgrond natuurlijk, want het volume kan vol aan. Of de buren daar blij mee zullen zijn? Hij wel, dus bestel ‘m snel.

 

Smokey Goodness - Unicorns United
Bron: Kosmos Uitgevers
Smokey Goodness van grillmaster Jord Althuizen

Een beetje man ontfermt zich tijdens een feestje over de barbecue. Dat heeft natuurlijk iets met oergevoel en fikkie stoken te maken. Is hij een echte BBQ-lover die van een culinair hoogstandje houdt, dan wordt het hoog tijd om hem het boek Smokey Goodness van dé grillmaster en wereldkampioen BBQ Jord Althuizen te geven. Het boek is gevuld met handige grill- en smoketips en een arsenaal aan stoere en eerlijke gerechten. Nooit meer kipsaté en smakeloze burgers. Voortaan grillt en smoked de BBQ smakelijke pulled pork en texas beef ribs. 

 

We tippen je ook cadeaus speciaal voor de kleine partypooper en binnenkort ook feestelijke cadeaus met een female touch.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate