Shoppingtips voor fitgirls en girl bosses

Je hebt gekozen voor een frisse start! Yes, de eerste stap is gezet. En nu doorpakken. Op naar de nieuwe jij! Het gaat je lukken. Met een beetje goede moed én een van deze items.

Unicorns-United_Shopping_Nieuw-begin_notebookThis is your year to sparkle

Dit notitieboek motiveert, heeft alle ruimte voor je wensen, stappenplannen, inspiratiequotes, goede ideeën én ziet er ook nog tof uit. Deze van de HEMA scoor je voor maar €5,- en geeft je steeds die positieve boost die je nodig hebt om al je dromen waar te maken.

 

 

Unicorns-United_Shopping_Nieuw-begin_potlodenjpgPowerpotlood

Je vult je notitieboek natuurlijk niet zomaar. Daarvoor gebruik je deze potloden met powerteksten en, eh, zachte aansporingen. En is dat nóg niet genoeg om jezelf die spreekwoordelijke schop onder je kont te geven? Hang je huis vol met motivational quotes en pak de bull bij de hoorns.

 

 

nicorns United_Shopping_Nieuw begin_phone caseWork like a boss, lady!

Om jezelf eraan te herinneren dat je het he-le-maal onder controle hebt, scoor je ook een telefoonhoesje met een powertekst. Deze Boss Lady is onze lievelings. Want we zijn geen kleine naïeve meisjes, maar girlbosses met een heldere visie en duidelijk doel. Who runs the world? Je koopt ‘m hier. Nu met 10% korting! Ja we zijn wel Hollanders.

 

Unicorns-United_Shopping_Nieuw-begin_roze-nikesJust do it!

Sporten en bewegen staat met stip bovenaan de lijst met populaire voornemens. Ook bij jou? Geef jezelf dan een kick-start met een nieuwe outfit. Als je jezelf dan toch naar de sportschool sleept (bravo!), doe dat dan in een outfit waarin je je goed voelt. Wij worden heel blij van deze roze Nikes. In het weekend ook gewoon leuk onder een hip spijkerbroekje …

 

Unicorns-United_Shopping_Nieuw-begin_lucky-token-keychainGeluk hangt aan een koekje

Wij zijn gek op koekjes. En helemaal op gelukskoekjes met een goede voors
pelling erin. We eten net zo lang door tot we die tekst gevonden hebben die helemaal in ons straatje past. Deze stop je overigens niet in je mond, maar hang je bijvoorbeeld aan je sleutelbos. En hoera de boodschap hangt er naast: create your own luck. Tja, soms hangt geluk gewoon aan een koekje.

 

Unicorns United_Shopping_Nieuw begin_Het boek van JetHet boek van Jet

Wil jij een maatje minder, je fit voelen, maar zonder dat je leven saaaaaaahaaaaaai wordt en zonder veel te streng te zijn voor jezelf? Maak dan een plaatsje vrij voor Het boek van Jet. Jet laat zien dat het kan: gezond én gezellig. Fit zijn en af en toe in de lampen hangen. Jet deelt 45 gezonde en makkelijke recepten. Van healthy tussendoortjes tot workout-food. Maar ze helpt je ook te gaan sporten, ze geeft tips als je een shitdag hebt én deelt het recept op een gezonde variant van Chunky Monkey-bananenijs. Halleluja!

 

Unicorns United_Shopping_Nieuw begin_Tips van JetTips van Jet

Op 9 januari verschijnt er nog een boek van Jet, waarin ze je nog eens 100 tips geeft om het nieuwe jaar goed te beginnen.

Zet ‘m op!

 

 

 

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Reageer

Navigate